2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
سلام به همه تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن ...

میشه برای دوست منم دعا کنی اسمش میناست وده ساله منتظره دعا کن خدای مهربون دلش رو شاد کنه وزود زود مامان بشه چند بار ای وی اف منفی داشته وخیلی دلشکسته وخستس 😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مرسی گلکم انشاالله قسمت شما

روز چندم تون بی بی زدید؟ بعد آیا بی بی چک تاریخ انقضا داره؟ آخه من بی بی چک از قبل دارم. فکر کنم دوسال پیش که خودم اقدام بودم. بعدش که به درمان افتادیم دیگه هیچوقت استفاده نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیییزم خوبی ؟دلم برات تنگ شده بود 😍 گلم یعنی الان جلوگیری نمیکنی؟یا با جلوگیری منتظر معجزه ه ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، شما خوبی؟ 

عزیزم من اصلا بلد نیستم جلوگیری کنم 🙈🙈🙈🙈

مگه خلم جلوگیری کنم بعد منتظر معجزه باشم 😅😅😅😅

سلام عزیزم بعد از زایمان تا قبل اینکه پریودبشیم چقدر احتمال بارداری هست؟ یعنی بدون هیچ روش جلوگیری ا ...

سلام عزیزم ،راستش احتمال بارداری وقتی رابطه محافظت شده باشه هست

اما یه خانم ممکنه تا مدتها پریود نشه چون شیر میده

در مورد روش جلوگیری هم باید بگم هیچی بلد نیستم چون احتمال بارداری طبیعی من 0 هست دیگه همت نکردم یاد بگیرم 

خوبم شکر.از سال۹۸دیگه دکتر نرفتم.جنین فریز که ندارم وفکر پانکچر برای ۵بار واقعا عذابم میده. دوست داش ...

عزیزم خیلی ممنون 🥰 🥰 🥰 واقعا دعای قشنگ و دلچسبی کردی، می بینی خواهر از رو نمیرم 😁 😁 😁 😁 

ان شاء الله خدا به شما هم هر چه زودتر اولاد سالم و صالح بده

خوب کردی استراحت دادی، فقط به محض اینکه شما و همسرت واکسن زدین دیگه درمان رو شروع کنین (البته ببخشید فضولی کردم) 

سلام عزیزم خدا رو شکر، شما خوبی؟  عزیزم من اصلا بلد نیستم جلوگیری کنم 🙈🙈🙈🙈 مگه خلم جلوگیر ...

فداااات منم خوبم خداروشکر 

ای جاااااااان😍😍😍😍😍کاش امثالی مثل من وشما هم جلوگیری رو خوب یاد میگرفتیم😂😂😂😂

زنگ زدم از پاسخگویی مرکز پرسیدم گفتن اشکالی نداره ممنون ببخشید عزیزم اسم شما زینبه؟

آهان خیلی هم خوب

من عاشق اسم زینب هستم 😍😍😍 اگه خدا بهم دختر داد میذارم زینب، تا قبلش دوست دارم بهم بگن زینب🥰🥰🥰🥰

سلام عزیزم خدا رو شکر، شما خوبی؟  عزیزم من اصلا بلد نیستم جلوگیری کنم 🙈🙈🙈🙈 مگه خلم جلوگیر ...

سلام عزیز دلم..یاد خودم افتادم 😅😆من تو این چهارده سال ک ازدواج کردم یک بارم جلوگیری نداشتم😆😆🙆🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام بچه ها میدونید بهترین زمان استفاده از قرص آسپرین آمپول انوکسا و شیاف پروژسترون کی هست؟ بعد من ...

سلام عزیزم خوبی ؟

قرص آسپرین که موقع ناهار

آمپول آنوکسا شب یا غروب

شیاف هم من شبها راحت بودم میذاشتم

در مورد مکمل ها از مرکز بپرس گلم، فکر کنم ویتامین ای خصوصا باید قطع بشه

عزیزم خیلی ممنون 🥰 🥰 🥰 واقعا دعای قشنگ و دلچسبی کردی، می بینی خواهر از رو نمیرم 😁 😁 😁 😁  ...

زینبی جون رویان پی آر پی قبل از انتقال و یا چسب جنین انجام میده یا اعتقادی نداره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فداااات منم خوبم خداروشکر  ای جاااااااان😍😍😍😍😍کاش امثالی مثل من وشما هم جلوگیری رو خوب یاد ...

والا من راضی ام دغدغه جلوگیری ندارم، خیلی هم خوشحالم حوصله داری بابا، خدا یه چی میگیره یه چی میده

ولی ان شاء الله به زودی مثل مامان سبحان مجبور بشی جلوگیری رو اساسی یاد بگیری و حداقل 3 تا بچه نازنین خدا بهت بده، مامان سبحان بنده خدا خودش هم مونده چرا اولش باید ivf میکرد