2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
قربونت برم مهربون .تو به گردن ماها حق داری .این رو بدون همیشه دعاهای ما پشت سرت 😍😍😘😘

عزیزم من هیچ حق گردن هیچ کس ندارم اینجا

شماها برکت و نعمت بزرگ زندگی من هستین

ممنونم از آنا جون به خاطر اینجا، داشتن شماها لطف خداست در حق من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سخته. اي جااانم الهي امين الهي امين. باورت ميشه سرويس خوابشونو گرفتم ولي از ترس و استرس گفتم فعل ...

الان هفته 24 هستی؟؟ای جااانم مبارکشون باشه، من جات بودم میاوردم هی نگاشون میکردم کلی نازشون میدادم و کیف میکردم، دور کن از خودت انرژی منفیو قربون شکلت برم،  

من خواهرمو داداشام براش کلی لباس خریدن باور کن هفته ای 2بار درشون میارم نگاه میکنم با همینا حال دلم خوب میشه

دعا میکنم برات اگه قابل باشم عزیز دلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره باید همین کارو کنم چون واقعا نمیتونم اینترنتی خرید کنم، من میخوام بیام اوایل شهریور تهران پیش ما ...

انشالله به سلامتی عزیزم عبدل اباد که عالیه یه روز بری از تخت تا وسایل ریز همه رو همونجا میخری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
الان هفته 24 هستی؟؟ای جااانم مبارکشون باشه، من جات بودم میاوردم هی نگاشون میکردم کلی نازشون میدادم و ...

عه منم مامانم فعلا چنتا خریده هی نگاه میکنم شوهرم میگه خلی و چل شدی پس خودش خل و چله من حق دارم😂😂

دوستان من امروزم هم ی بییی زدم ک تو عرض ۱۰ دیقه هالش پررنگ شد ولی بچه ها بازم کمرنگه امروز باید بیشت ...

نه اینطوری نیست من روز اولی که بی بی چک زدم پررنگتر از روز دومش بود نمیدونم چرا اینطوری میشه شاید اون موقع شبش اب و نوشیدنی زیاد خورده بودم

اره سخته. اي جااانم الهي امين الهي امين. باورت ميشه سرويس خوابشونو گرفتم ولي از ترس و استرس گفتم فعل ...

تو اخر اون بچه هارو استرسی میکنی ای خدااا بچین وسایلاشو کیف کن روحیتم عوض میشه

انشالله به سلامتی عزیزم عبدل اباد که عالیه یه روز بری از تخت تا وسایل ریز همه رو همونجا میخری

ااا پس اونجا خوبه؟

من تمام سرویس چوب خودمو از بازار مبل اونجا گرفتم واقعا هم راضی ام اما بعضیا میگن سیسمونیش خوب نیست جنساش درجه 2 و کیفیتش خوب نیست، 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام به همه تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن ...

وااااااااااای عزیزم. چقد کار خوبی می کنی. الهی عاقبت بخیر بشی و خود حضرت ارباب دستتو بگیره    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه منم مامانم فعلا چنتا خریده هی نگاه میکنم شوهرم میگه خلی و چل شدی پس خودش خل و چله من حق دارم😂😂

😂😂 قطعا هرکی بگه خودشه، من یه ورژن بالاترم بو میکنم میگم بو شیر میده همسرم یه نگاهی میکنه که تو دلش میگه زنم از دست رفت😂😂

آهان خیلی هم خوب من عاشق اسم زینب هستم 😍😍😍 اگه خدا بهم دختر داد میذارم زینب، تا قبلش دوست دارم ب ...

ااااااااای جااااااااانم. ان شاالله خدا یه زینب خوشگل نصیب تون کنه به زودی زینب جون   .همسر منم خیلی دوس داره با اینکه اصلا فکرشو نمی کردم وقتی گفتم اسم دختر گف زینب  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه بار تزریق کردی؟دور روز قبل انتقال؟ خودت تو بازو تزریق کردی

بله یکبار،دکتر گفتن دو روز قبل انتقال زیرجلدی به بازو، من چون دو روز قبل انتقال سرم هم داشتم پرستار قبل سرم برام تزریق کرد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟ ان شاءالله که کلی مامان تو این مدت که نبودم داشته باشیم خیلی از بچه ...

سلام عزیزم، ای جااانم تیکرت دیگه به آخراش رسیده به سلامتی، ایشالله به سلامتی بغل کنی پسر خوشگلتو

کلی منتظر از لیست انتظار خط خوردن به لطف خدا کلی مامان داشتیم این یکی دو ماه

سلامت باشید عزیزم .إن شا الله به سلامتی و دل خوش مثبتی میتونم بپرسم دکترت کی بوده؟

مرسی عزیزم

الهی شما هم‌ خیلی زود مامان بشی

راستش من اول راه رو با آقای دکتر احمدی شروع کردم ولی وسط راه دکترم شد آقای کلانتر

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

دوستان کسی همسرش قرص ول من استفاده کرده؟ خوبه؟ فقط دستورشو نمی‌دونم . روزی چند تا و چطور خورده بشه؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜