2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
آنقدر بیبی زدم و یه خط بوده الان باورم نمیشه،یعنی بیبی چک درست نشون میده?

مبارکه عزیزم❤❤

حتما درسته

ایشالله به سلامتی

التماس دعا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پيچيده كه خودتون سوتي داديد ديگه ، من  به جز مامانم هيچ كس نزاشتم متوجه بشه ، تو اين پروسه فهمي ...

من حتی به مادرمم نگفتم

اینجوری خیلی بهتره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام ب همگی من تازه عضو سایت شدم برای باردار شدن به ابن سینا میرم و دکترم هم دکتر انصاری پور هستش امروز دهمین روز پریودم بود و قراره7 روز دیگه انتقال جنین داشته باشم اینجا دیدم که میگید به دکتر باید سفارش چسب جنین رو بدیم و من امروز یادم رفت به دکتر بگم و تا روز انتقالم دیگه دکتر و نمی بینم  حالا چیکار کنم 

همون روز انتقال به دکتر بگم قبول میکنه؟؟؟؟؟

ممنونم، روز ۱۳،عزیزم باورت میشه هیچ علائمی ندارم،جالبه برام

عزیز دلمممم مبااااارکاااا باشع 🤗🤗😍😍😍الهییی نه ماه رو ب سلامتي بگذرونی ❤❤منتظر خبرهای خوبت هستیم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم، روز ۱۳،عزیزم باورت میشه هیچ علائمی ندارم،جالبه برام

مبارکه عزیزم بسلامتی ایشالله 😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏