2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
نمیشه هر کاری میکنم

چرا مگه تو قسمت ثبت نظر بالای صفحه شکل ادمک و ی قاب نمیبینی ک کوه هست بزن روی اون تو قسمت ثبت نظر دوباره ی نوشته میاد ک برای ثبت عکس بزنین رو صفحش بعد عکسشو بگیر دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اینکه دی اف آی از واریکوسل نیست که خیلی خوبه. یعنی قابل پایین آمدن هست با اصلاح سبک زندگی. اصلاح ...

مرسی گلم از راهنماییتون💐 ان شاءالله بهترینها واستون رقم بخوره🙏🏻

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
قربون خنده هات😁 خوب خدارو شکر خوشحال شدم همسر منم دقیقا 2 هفته پیش اینجوری شد من فقط پناه بردم به ...

خدانكنه گل من. اره واقعا كولر نامرده. منم دقيقا همين مشكلو دارم نيلدا😩😩همه بهم ميگن نتي بخر سخت نگير اما نميتونم واقعا نميشه😐😐

خداياشكرت....❤️ 
نه متاسفانه. تو شرکتمون پیچیده من بخاطر چی رفتم مرخصی. اگه آزمایشم منفی بشه چطوری برم سر کار انگشت ن ...

پيچيده كه خودتون سوتي داديد ديگه ، من  به جز مامانم هيچ كس نزاشتم متوجه بشه ، تو اين پروسه فهميدن ديگران هيچ كمكي كه نميكنه هيچ استرس هم ايجاد ميكنه متاسفانه 

آنقدر بیبی زدم و یه خط بوده الان باورم نمیشه،یعنی بیبی چک درست نشون میده?

خيييييلي مبااااركه خداااايا شكرت چقدر اين روزا تو تاپيك خبراي خوب ميشنوم واقعا ذوق ميكنم 😍😍😍😍معلومه كه درسته مامان خانم😍

خداياشكرت....❤️ 

سلام آبجیا دکترم بهم قرص پروژسترون داده که پریود بشم برم برا انتقال دومم چندروز بعد از آخرین قرص پریود میشه آدم معمولا؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم قبل از تخمك كشي خوردن ال دي چه تاثيري داره؟  من ال دي خوردم. الان شنيدم ال دي خارجي هم ه ...

عزیزم من قبل تخمک کشی ال دی نخوردم دکتر بهم نداد اما قبلا ال دی خوردم چون PCO هستم میدونم وقتی ال دی مصرف بشه خونریزی کم میشه و تیره رنگه آره ال دی خارجی هم داره و بهتره مثل یاز یاسمین و مارولین و... اینا خارجی هستن ولی تو طبق دستور پزشک خودت ال دی مصرف کن من الان تو سیکل انتقال هستم و برا سیکل انتقالم بهم ال دی داده دکترم اسمش لویتود هستش 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها من دلم طاقت نیاورد الان بیبی زدم ،نتونستم تا فردا صبر کنم،الان دو خط شده معتبره این وقت روز?

الهييييي شكرررررر به به 

مامان جديد مبااااركههههههههه اين وقت روز اگه نشون ميده كه ديگه قطعاااااا ني ني تو دلت نشسته سر جاش 😘😘😘

به سی ثانیه هم نکشید

الهی هزار بار شکر

تبریک می گم ب سلامتی

بارداری راحت و با آرامشی داشته باشی و مامان ی نی نیِ ناز بشی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
😭😭😭😭😭😭

ناراحت نباش عزیزم

دلت گرمِ خدا باشه

دیگه هیچکس مهم نیست

برای آرامشت ۳ تا صلوات فرستادم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه