2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
سلام به همگی. بچه ها کسی هست بیش تر از دوبار پانکچر شده باشه؟؟ من دوبار پانکچر شدم و هر دوبار انتقا ...

دی اف آی همسرتون چنده؟ آیا اسپرم رو از بیضه گرفتن؟ علت دی اف آی واریکوسل اگر باشه احتمال درمان هست. به پیج دکتر احسان اطرج برو و باهاش چت کن. با روی خوش جواب میده. تا اونجا که من میدونم اگر ذخیره تخمدان کم نباشه مشکلی پیش نمیاد. من حتی چند بار بیوپسی از بیضه رو هم از دکتر اطرج پرسیدم باعث سرطان بیضه نشه یوقت. گفت نه مشکلی پیش نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بزرگه روز چند انتقالي؟

هنوز انتقال ندادم

به خدا هر بار میرم دکتر، تا شب تمام بدنم درد میکنه، از بس هر بار یه خبر بد جدید میشنوم، هر کی رو میبینم اشکم در میاد ، انگار دارم غصه تموم عالم رو میخورم 

ما هم سن هستیم. خدا به همه کمک کنه و به ما هم کمک کنه که تو راهی که قدم برداشتیم به سلامتی نتیجه بگ ...

من از نوزده سالگی دنبال بچه دار شدنم

اگه خدا بخواد سن و .....براش مهم نیست

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزیزم اصلا نگران نباش،هیچ اتفاق بدی نمی افته سه روز پیش بابام از ارتفاع سه و نیم متری پرت شده خیلی ...

خداروشکر که پدرتون خوبند. همین الان داشتم صدای اذان رو می‌شنیدم و گفتم خدایا از نعمت سلامتی عزیزانم که دور و برم هستند غافل شدم و دارم غصه یه چیزی که ندارم رو میخورم. داشته هامون رو شکر. 

چقدر خوبه اینجا اینهمه آدم با شرایط شبیه بهم جمع شدیم. من وقتی حالم بده توان و انگیزه هیچ کاری ندارم ...

میدونی اینجا خیلی شبیه به هم زیاد هستیم

سن بالا، ذخیره های کم، اختلالات شدید اسپرم، و گاها مساعد نبودن شرایط رحم

چقدر خوبه اینجا اینهمه آدم با شرایط شبیه بهم جمع شدیم. من وقتی حالم بده توان و انگیزه هیچ کاری ندارم ...

دیروز که دکتر بودم، چند تا زوج دیدم که برای گرفتن تخمک و رحم اومده بودن

فقط نمیدونم چرا انقدر تو خلقت ما ظلم شده، چرا اقایون حتی با سن بالا حالا با بیوپسی میتونن چند تا دونه اسپرم بدن

اما ما خانم ها تخمکمون کم میشه، با گرفتن داروهای زیاد هورمونی شرایط روحی و روانی و جسمی مون به هم میریزه😢😢😢

سلام به روی ماهت، بودم عزیزم، فقط میخوندم، بعد انتقال منفی ادم نابود میشه، 

عزیزم میدونم سختهههه..اما باید جنگیددد..نباید کم آورد..میدونم بلاخره خدا نتیجه ی این همه تلاش و زحمت وسختی رو بی نتیجه نمیگذاره..ی یاعلی بگو و شروع کن..امید ب خدااا 🤗🤗🤗❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵