2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
@زینبی_بابا     سلام گلم.خوبی؟ پسر کوچولو خوبه؟دوباره مامان نشدی؟ خیلی عزیزی 😍امیدوار ...

سلام پروانه جون خوبی عزیزم .در چه حالی ؟خیلی وقت بود آنلاین نبودی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها من از لحاظ روحی خیلی به هم ریختم😢😢 انگار هیچ امیدی ندارم

من الان دوشبه خیلی بدجور ببخشید اسهال میرم و بالا میارم همش تو دستشویی ام همش میگم جنین هامو از دست دادم این زحمت از دست رفت انقدر بهم فشار اومد حتی میترسم برم دکتر خیلی آب از دست دادم. دارم از ناراحتی میمیرم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از لحاظ روحی خیلی به هم ریختم😢😢 انگار هیچ امیدی ندارم

منم همین طور😥 هر وقت پریود میشم تا دو روز فقط گریه میکنم اگه بی خیال میشدیم خیلی خوب بود ولی من شرایطم جوریه که نمیتونم بیخیال بشم.

ان شاءالله خیلی زود باردار بشین

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
بچه ها من سر موضوعی خیلی ناراحت و عصبی شدم از ساعت هشت تا یازده گریه میکردم. به نظرتون اینکار تو منف ...

عزیزم اصلا نگران نباش،هیچ اتفاق بدی نمی افته

سه روز پیش بابام از ارتفاع سه و نیم متری پرت شده

خیلی غصه خوردیم و گریه کردیم

حالا الحمدلله حالش خیلی بهتره و ب لطف خدا اتفاق خیلی بدی براش نیفتاد.

از نظر من استرس ب مراتب بدتر از غصه س

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ان شااله ۴ روز دیگه به سلامتی آزمایشت مثبت میشه🤲

چقدر قشنگِ یکی از اونور دنیا برام دعا می کنه

اینجا داره قرآن قبل از اذان پخش میشه

خدا رو قسم میدم بحق آیه های مهربانیش،این راه سخت رو برای هممون هموار کنه

تو هم بری و پانکچر بشی و چند تا جنین عالی برات تشکیل بشه و مامان بشی ی بچه ی لاکچریِ خارجکی بیاری دوستم😁😁😁😁

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزیزم الان که انتقال دادی باید خیلی مراقب باشی، گناه دارن اون فسقلی ها

آخه مراقب چی اصن نمیدونم یهو این اسهال و استفراغ از کجا پیداش شده 😭😭😭 انقدر حالم بده حد نداره 

میترسم برم دکتر یه چی بده بدتر اگه دفع نشدن جنین از بین برن 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
آخه مراقب چی اصن نمیدونم یهو این اسهال و استفراغ از کجا پیداش شده 😭😭😭 انقدر حالم بده حد نداره&nbs ...

مثبت فکر کن شاید علائم مثبت شدنِ

مثبت فکر کن شاید علائم مثبت شدنِ

ان شالله ولی بعید بدونم 😭😭😭🥺🥺

آخه مراقب چی اصن نمیدونم یهو این اسهال و استفراغ از کجا پیداش شده 😭😭😭 انقدر حالم بده حد نداره&nbs ...

نترس، واسه هر کسی ممکنه خدای نکرده بیماری ، استرس و ... اول راه و یا توی مسیر این راه سخت پیش بیاد. باید دلمون رو به خدا بسپاریم.

دست تو نبود که مریض بشی. حالا هم به خودت برس، چیزهایی که واست خوبه رو زیاد بخور، مثل سیب، اب، چای کم رنگ با نبات (فقط زعفرانی نباشه)

ان شالله ولی بعید بدونم 😭😭😭🥺🥺

بخدا بعید نیست

برا خدا ک کاری نداره

خدا کمکت کنه