2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046658 بازدید | 684534 پست
الان رفتم پزشکا انگاری همه نبودن و دکتر مشایخی توسایت زده فردا هست کارشناس میگه فردا دکتر نیست😕

حتما مرخصی چیزی گرفته اگه فردا نیس ولی برنامه زمانیش همونه که توسایته منم این شکلی شدم مثلا تو سایت بوده طبق برنامه زمانی ولی زنگ زدم گفتن مرخصیه نیس شایدم شمام اینطوری باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من فردا انتقال دارم لطفا برام دعا کنید🙏🙏🙏

سلام عزیزم، خدا به همرات گلم  

انشاءالله این سری با خبرهای خوش بیای و خوشحالمون کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من دکتر زارعیان میدان ونک مطبشه بیمارستان پیامبران انتقال دادم عزیزم

بسلامتی عزیزم همیشه شاد باشی من اهوازم و امروز سونوگرافی روز دوم دارم خیلی نگرانم استرسم زیاده دست خودم نیست یکبار ای یو ای کردم منفی شد با اینکه سه فولیکول خوب داشتم اما منفی شد همش میگم نکنه اینجا هم منفی بشه

زينبي جون ديشب پسرم كه سمت راست هستش همش خودشو جمع ميكرد و به پهلوم خيلي فشار مياورد صبح ساعت ٧ با د ...

عزیزم اگر نگرانی برو دکتر 

ولی کلا این دردها هست، لگن داره جا باز میکنه، لیگامان های رحم داره کشیده میشه، رحم پر خون و بزرگ هست، مرکز ثقل بده جابجا شده 

کل بدن سیستمش تغییر کرده، خب معلومه دردهای ناجور میاد سراغ ادم، ما هم که ورزش نمی‌کنیم تو بارداری به خاطر سرکلاژ و... احتمالا بالش بارداری هم نخریدی، خب بدن بیچاره صداش درمیاد دیگه 

تازه دیسک کمر هم در بعضی نقاط ممکنه آسیب ببینه به خاطر افزایش وزن ناگهانی، پس همه چی به زایمان زودرس و انقباض و خطر برای جنین ربطی نداره گلم، نترس 

کمپرس گرم بذار پشت کمرت و اگر بیشتر اذیت بودی متخصص طب فیزیکی برو، ولی در کل نگران نباش. علائمت رو با متخصص زنان هم چک کن تا خیالت راحت راحت بشه

سلام عزیزم خوبین عزیزم من فولیک اسید تنها رو نمیتونم بخورم بجاش اهن اسید فولیک میخورم اهن برای جن ...

سلام عزیزم چرا نمیتونی؟؟؟ 

آهن رو کی تجویز کرده؟ 

دکتر گفته حالا که فولیک نمیتونی بخوری در ترکیب با آهن بخور؟؟ 

فمیبیون 1 هم اگر بتونی پیدا کنی خوبه آهن هم نداره دوز فولیک اسیدش هم کافیه

اره عزیزم وقتی اعلام میکنن من انقدددد خوشحال میشم روزم ساخته میشه

ببخشید میشه بگین چه کار کردین تا ما الگوبرداری کنیم ان شالله ما هم مثبت بشیم ممنون میشم عزیزم نمیدونم از کی راهنمایی بگیرم

بچه هایی که مثبت شدن تازه جایی گروهی نمیشناسین معرفی کنین تا زمان دیدن ساک و قلب با هم پیش برن همه ؟ ...

سلام گلم خوبی من دیروز روز ۱۱ ازمایش دادم بتام خیلی پایین بود ۳۲ خیلی ناراحتم

ببخشید میشه بگین چه کار کردین تا ما الگوبرداری کنیم ان شالله ما هم مثبت بشیم ممنون میشم عزیزم نمیدون ...

اره عزيزم 

گفتم من بازم واسه شما ميگم

اي وي اف بودم من شما اي يو اي هستي فكر كنم

٣ روز استراحت مطلق و دستشويي فرنگي و قبل انتقال گرمي جات بعد انتقال سردي جات حتي اب سرد شستشو ميدادم خودمو 

شير سويا و نشاسته و گوشت و سبزيجات ميخوردم

سلام عزیزم فکر کنم بتای بالای 10 مثبته عزیزم وبا توجه به اینکه شما گفتی روز 11 هم است بتای پایین طبیعیه عزیزم ان شالله با خبر مثبت خوشحالمون کنی الهی آمین 

خوب بالاي ٢٥ مثبته دير لانه گزيني كرده دختر بايد ٢ روز ديگه ٢ برابر شده باشه اينجوري متوجه بارداري درست ميشي 

تازه روز ١١ هستي مثبتي ناراحتي نداره كه 

بعد هم هرجا دادي  ازمايشو همونجا دو روز بعد تكرار كن