2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سیکلم بدون دارو بود گفته ۱۲سیکل برم ک امروز رفتم دارو داد دیگ گفت شنبه برم سنو

سلام عزیزم خوبی؟؟؟امروز رفتی ب سلامتی سونو پیش دکتر افلاطونیان ؟؟؟خوب بود همه چی خداروشکرر؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام 

من چندروزه اومدم خونه مامانم اینجا توالت فرنگی نداره یک ماهه باردارم بنظرتون خطر داره دورازجون باعث سقط نمیشه؟

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مشکلی ندارم فقط میترسم میگم خطرنداشته باشه

دوستم ای وی اف انجام داد اصلا از توالت فرنگی استفاده نکرد . خدارو شکر مشکلیم پیش نیومد . بازم وایسا ببین بچه ها چی میگن . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستم ای وی اف انجام داد اصلا از توالت فرنگی استفاده نکرد . خدارو شکر مشکلیم پیش نیومد . بازم وایسا ...

منم ای وی اف کردم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ایشاا... گلم ینی با بار اول انتقال میشه؟!  توکل ب خدا ...

اره عزیزم چرا نمیشه منم بار اولم بود هیچ امیدی هم نداشتم بسپار بخدا انشالله که میشه🙏🙏🙏

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام پروانه جون کرم چی بهت داد ؟ اگه برای خارشت کرم داده حتما استفاده کن، منم خارش شدید داشتم، پماد ...

اون استفاده کردم اثر نکرد الان بهمdalavag2درصد داده باشه حتما استفاده میکنم ولی میخوام قبل انتقال قرص عفونتم بخورم 

عزیزم راستش هیچ اطلاعی ندارم ولی ممکنه به خاطر سرم باشه واسه همین میگم حتما برو متخصص ببینه

سلام عزیزم خوبی من بخاطر پرولاکتین قرص کابرگولین میخورم چه مدت بعد از تمام شدن قرص میتونم آزمایش پرولاکتین بدم که آزمایشم درست نشون داده بشه؟؟

سلام بچه ها  من رفتم آز دادم خداروشکر + شدم از خدا میخوام هرکی که نی نی میخواد خدا زودی بهش ...

واقعااااااا چقدر ذوق ميكنم مثبت ميشين😁مباركت باشه قشنگم ان شاالله ٩ماهو به خوبي و خوشي سپري كني عزيز دام

سلام بچه ها  من رفتم آز دادم خداروشکر + شدم از خدا میخوام هرکی که نی نی میخواد خدا زودی بهش ...

توروخدا برامون دعا كن من واقعا از استرس كم مونده سكته كنم😬😶من ازمايشم دوشنبه است

علائمتو دقيق بگو لطفا