2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
عزیزم شما اطلاع داری تا کی باید استرادیول مصرف کرد من الان روزی ۴ تا استرادیول دارم البته فعلا ازمای ...

فکر کنم تا هفته ۱۱ -۱۲ ولی هر هفته کمش میکنن

دکتر به من گفت هر هفته یکی کم کنم

الان دارم روزی ۴ تا میخورم ، از فردا باید روزی ۳ تا بخورم

هفته دیگه روزی ۲ تا 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای هنوز تا چهارشنبه خیلی مونده شما کی انتقالتونه

عزیزم خیریته..عجله نکن..حتما دکتر اینجور صلاح دونستن..

من دوشنبه هفته آینده باید بیام برا سونو..ببینم چی میگه..رحمم چ طوره!آخه یک ماه پیش ک شهرستان سونو شدم بهم گفتن پولیپ دارم و دارو دادن..اگر هنوز هم باشه ک انتقال نمیدن..دیگه امید به خدا..هرچی خیر و مصلحت خداست...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم استرادیول خارجی رو از کدوم داروخونه سفارش میدید میشه شمارشو به من بدید؟ مدلش چرخشیه؟

از داروخونه مینو مهدوی زنگ بزن بپرس ببین دارن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ایشالله عزیزم دکتر من به خاطر واکسن که زدم درخواست 3بعدی داده واسه همین یکم استرس دارم اما مطمئنم که ...

سلام نیلدا جون خوبی ما چون ماهمون باهمه میخواستم بدونم تو هنوز اسپرین و شیاف استفاده میکنی؟بعدش اینکه تو شکمت حرکتی احساس میکنی؟من هیچ حرکتی نداره اصلا حتی بعضیا میگن حباب و نبض داره من همونم نداره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اگه قابل باشم چشم حتما

چشمت روشن بشه الهی

قابلی عزیزم،از نظر من همه ی مادرا قابلن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
تو بیبی هم نزدی ؟

نه عزیزم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
شوهر من طفلک یکسال هر روز صبح خرنوب آسیاب شده ریخت تو‌شیر خورد، طفلک همش تو دستشویی بود ۲ سال و نیم ...

اتفاقا منم گاهی میگم شاید داروها مانع بدتر شدن وصعیت شون شده و حالا شاید بهبودی نداده. همسر منم بنده خدا هر کاری من بگم یا دکترها بگند انجام میده. بمیرم اینقدر از من عذرخواهی میکنه. میگه تو بخاطر من اذیت داری میشی. هر وقت بهم امپول میزنه میگه شرمندتم. دیگه دلم و از جا می‌کنند. بهش میگم مهم نیست فعلا داریم تلاشمون رو میکنیم تا بعدن اگه نتیجه داد که خدا روشکر اگه نداد دلمون نسوزه که سن درمان رو از دست دادیم

سلام عزیزم  شیاف رو مقعدی بذار گلم  روی خودت و ترشحاتت هم زوم نکن😉😉😉

سلام عزیزم

خوبین

عزیزم من فولیک اسید تنها رو نمیتونم بخورم بجاش اهن اسید فولیک میخورم

اهن برای جنینام ضرر نداره؟

فکر کنم تا هفته ۱۱ -۱۲ ولی هر هفته کمش میکنن دکتر به من گفت هر هفته یکی کم کنم الان دارم روزی ...

سوفی جان استرادیول ترمی و ایرانی از نظر کیفیت فرقی دارند. من هر دو رو دارم. اما ایرانی ها رو از روز اول خوردم. چون خارجی هام 38 تا بود گفتم زود تمام میشه بعد دو مدل بخورم خودش بهانه عدم انتقال نشه یوقت

اتفاقا منم گاهی میگم شاید داروها مانع بدتر شدن وصعیت شون شده و حالا شاید بهبودی نداده. همسر منم بنده ...

ان شاالله بحق قرآن،با اومدن ی نی نی یا شاید دو تا نی نی دلتون شاد بشه و این روزهای سخت رو فراموش کنید

سوفی جان استرادیول ترمی و ایرانی از نظر کیفیت فرقی دارند. من هر دو رو دارم. اما ایرانی ها رو از روز ...

مگه شما انتقال ندادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه دیشب گفتین دکترتون آقای کلانتر هستن و پنجم انتقال دادین