2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
عزیزم استرادیول خارجی رو از کدوم داروخونه سفارش میدید میشه شمارشو به من بدید؟ مدلش چرخشیه؟

از داروخانه بهار سعادت آباد،فک کنم شمارش اینه

۰۲۱۲۲۰۷۹۶۸۸

تا حالا همش حضوری گرفتم ولی دفعه اخر گفت حتی دارو یخچالی هم ب شهرستان ارسال کردیم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سوفی جان استرادیول ترمی و ایرانی از نظر کیفیت فرقی دارند. من هر دو رو دارم. اما ایرانی ها رو از روز ...

فرقی نداره میتونی هرکدوم رو خواستی بخوری، از دکترت هم یه سوال بکن. میگن عوارض خارجیش کمتره فقط

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوفی جون مگه شما ایران نیستی؟ 

عزیزم من از اونجا برای ivf اومدم ایران

۴ بار پانکچر کردم اونجا ولی چون جنینهام رو سه روزه فریز نمیکردن همشون ازبین میرفتند 😔 اونجا میگفتند فقط ۵ روزه و بلاست باید فریز کنیم

اومدم اینجا پانکچر کردم و جنینهام رو ۳ روزه فریز کردند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چند انتقال هستید عزیزم؟چند انتقال بیبی مثبت شد؟

من ۴ مرداد انتقال دادم بی بیم از روز سوم ک اچ سی جی زدم مثبت بود ولی از روز ۷ انتقال بی بی پررنگتر شد

فکر کنم تا هفته ۱۱ -۱۲ ولی هر هفته کمش میکنن دکتر به من گفت هر هفته یکی کم کنم الان دارم روزی ...

ممنون عزیزم، پس از ۷ هفته باید کمش کنم پس هنوز خیلی قرص لازم دارم

دوستان اينكه بعد از مصرف ال دي مقدار خون ريزي خيلي كمه و سياه رنگ هست طبيعيه؟؟؟

منم ال دی خوردم بله الان روز چهار پریودمه خیلی کم وسیاه رنگ نه کم شده نه زیاد ولی هنوزم درد دارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم خارجی مصرف میکنم دکترم گفت اگه بارداری شدی میتونی چنج‌کنی بجاش  ایرانی‌بخوری تا ۱۳هفته بای ...

واقعا یعنی میشه تغییرش داد،اگه مشکلی نداشته باشه خیلی خوبه،هر ورق استرادیول ایرانی ۱۵۰۰ تومنه،از نظر قیمتی زمین تا آسمون فرقشونه،نمیدونم از نظر ترکیب و تاثیر چقد فرق دارن

واقعا یعنی میشه تغییرش داد،اگه مشکلی نداشته باشه خیلی خوبه،هر ورق استرادیول ایرانی ۱۵۰۰ تومنه،از نظر ...

والا دکتر من تاکید کرد فقط خارجی گفت ایرانی اصلا شانس من 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والا دکتر من تاکید کرد فقط خارجی گفت ایرانی اصلا شانس من  

دکتر منم گفت خارجی..سریهای قبل ایرانی خوردم..الان خارجی میخورم. نمیدونم این چجوره

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
واقعا یعنی میشه تغییرش داد،اگه مشکلی نداشته باشه خیلی خوبه،هر ورق استرادیول ایرانی ۱۵۰۰ تومنه،از نظر ...

خدا خیرت بده من این استرادیول 1500 تو من ایرانی رو 900 هزار تومن صدتاش رو خریدم از ناصر خسرو. جالب اینه که همون شرکت ابوریحان