2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا روز 12 انتقالم. دیدم بچه ها دنبال استرادیول خارجی اند برام سوال شد که نکنه اشتباه کردم خارجی ها ...

خب ب سلامتی

ببخشید داروهای مصرفی شما چی بود؟چون دکترمون یکیه برام سوال شد

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

سلام دوستان دکتر ب منم گفته باید روز اول پریود برم سونو اگه کسیت نداشتم سیکل پانکچر رو شروع کنم. اما من معمولا دو روز اول لکه بینی دارم از روز سوم پریود شروع میشه کسی میدونه با توجه ب این شرایط چه روزی باید برم سونو؟

سلام دوستان دکتر ب منم گفته باید روز اول پریود برم سونو اگه کسیت نداشتم سیکل پانکچر رو شروع کنم. اما ...

روز خونریزی واضح رو معمولا روز اول حساب می کنن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
خب ب سلامتی ببخشید داروهای مصرفی شما چی بود؟چون دکترمون یکیه برام سوال شد

من از روز دوم و سوم و چهارم دوتا استرادیول و از روز 5 تا هفدهم انتقال هفتن 4 تا استرادیول

از روز اول نت زمانیکه قاعدگی تمام بشه نصف sdf صبح نصف شب و بعد از اون بذارم تو وازن تا روز انتقال  

از رول 13قاعدگی آمپول پرژسترون رو یکی صبح یکی شب شروع کردم

روز انتقال گفتم دل درد گریودی دارم روزی 2 تا دوفاستون به داروهام اضافه کردن

کوکیوتن. کوالی فول. اسیدفولیک. ویتامین ای. ویتامین سی. ویتامین دی هم یک ماهه دارم میخورم

عزیزم شما اطلاع داری تا کی باید استرادیول مصرف کرد من الان روزی ۴ تا استرادیول دارم البته فعلا ازمای ...

منم خارجی مصرف میکنم دکترم گفت اگه بارداری شدی میتونی چنج‌کنی بجاش  ایرانی‌بخوری

تا ۱۳هفته باید مصرف شه

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
بچه ها من استرس گرفتم خيلي🥺🥺🥺توروخدا يه چيزي بگين اروم شم ،دوشنبه وقت ازمايشمه و استرس شديد ...

ایشالا به حق فاطمه زهرا اینبار مثبت میشی. کلا گروه حال و هواش عالیه اکثرا مثبت شدند. به دلمه ما چند نفرم مثبت میشیم

شما چندم انتقال دادین؟ 

عزیزم من سوم انتقال دادم

منم روزی دو تا پروژسترون

ی آنوکساپارین

یک آ اس آ

یک پردنیزولون

دو  تا هیدرو کسی کلروکین

یک ویتامین ای

یک ویتامین سی

یک ویتامین دی

از سوم قاعدگی تا صبح انتقال روزی یدونه ایورمکتین(آقای شاکریان تجویز کردن)

یک دونه فولیک اسید

یک کوکیوتن

عزیزم من سوم انتقال دادم منم روزی دو تا پروژسترون ی آنوکساپارین یک آ اس آ یک پردنیزولون دو &nbs ...

راستی یادم رفت روز دوم و سوم قاعدگی دو تا استرادیول

روز چهارم و پنجم چهار تا استرادیول

از روز ششم روزی شش تا استرادیول هم می خورم

اتفاقا منم گاهی میگم شاید داروها مانع بدتر شدن وصعیت شون شده و حالا شاید بهبودی نداده. همسر منم بنده ...

من قبلا چند بار بهش گفتم تقصیر توئه من انقدر عذاب میکشم 😔

خیلی ناراحت بودم ، خیلی عذاب کشبده بودم 😔

هربار خدا یجوری جوابمو داد … فهمیدم که برای خدا کاری نداره برای منهم مشکل درست کنه و جاهامون عوض بشه

دیگه نگفتم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️