2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
سلام بچه ها  من رفتم آز دادم خداروشکر + شدم از خدا میخوام هرکی که نی نی میخواد خدا زودی بهش ...

مبارکت باشه عزیزم .خدا رو شکر یک نفر دیگه از لیست منتظرا کم شد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
توروخدا برامون دعا كن من واقعا از استرس كم مونده سكته كنم😬😶من ازمايشم دوشنبه است علائمتو دقيق بگو ...

من علائم خاصی نداشتم

اوایل انتقال زیر دلم تیر میکشید و هفته دوم علائم از بین رفتن واقعا ناامید بودم

ولی اصلا ب علائم توجه نکنید 

من ک اصلا امیدی ب + شدن نداشتم 

ولی خداروشکر لطف خدا شامل حالم شد

ایشالا قسمتتون شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکتر خودم دکتر دنیوی هستن ، ایشون خانم دکتر اسرافیلی رو بهم پیشنهاد دادن ، شما پیش ایشون برای آی ...

شک نکن دکتر خوبیه بله من میکرو کردم و انشالله آبان انتقال دارم. فوق العادس خانم دکتر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم باشه پس منم انجام میدم🤗🤗❤❤شکممم ک همش اثر دارو هاسس😞🤕منم دارم

انشالله اینبار دوباره مامان میشی و جای همشون فراموش میشه. قربونت 😘😘

بچه ها کسایی که مشکل انعقادی دارن برای انتقال ازکی امپول انوکساپارین وقرص اسپرین شروع میکنن؟؟

به من گفتن از اولین روز انتقال

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا ۱۵ مهر پریود میشم ‌تا اون موقعم ویتامین و مکمل بخورم . خوبه ؟ 

آره عالیه عزیزم. خانم دکتر برای من هر دفعه ویتامین سی و ای رو مینوشت و خیلی تاکید داشت. واسه همسرمم اسپریژن روزی دوتا میگفت همه رو بخر بخور انشالله که موفق باشی