2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
مرسی عزیزم  تبم بالاست و بدن درد خدا کنه فقط جنین لانه گزینی کرده باشه که این کرونا تاثیر نزار ...

۲روز دیگه بیبی بزن اگه جنینت بلاست بود برای من روز ۷ نشون داد بیبی چک

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون همتون بشم من دوستای خوبم نمیدونین تو این ۵ دیقه ک منفی شد انداختمش دور چی بهم گذشت میخواستم گر ...

جانم‌ مبارکت باشه به خدا هر دفعه پیاماتو میدیدیم که از علائمت میگفتی و استرس داشتی خیلی برات دعا میکردم خدا رو شکر مامان شدنت مبارک 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
۲روز دیگه بیبی بزن اگه جنینت بلاست بود برای من روز ۷ نشون داد بیبی چک

امروز روز هفتم بود زدم منفی بود 

جنینم چهار روزه ست 

حالا تو روزهای دیگه هم میزنم ولی خب حالم بخاطر کرونا خیلی بده تب بالا فشارم پایین بدن درد 

یه وضعی 😐

خداازدهنت بشنوه عزیزم البته بعد ۵ دیقه این هاله افتاد

خیلی بهت تبریک می گم عزیزم

واقعا از صمیم قلبم خوشحال شدم برات

الهی ک بارداری راحتی داشته باشی و نی نی یا نی نیا رو صحیح و سالم بدنیا بیاری

شما چندم مرداد انتقال داشتی؟جنینا بلاست بودن؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
توروخدا ببینین مثبت شدن

به به مبارکت باشه مامان خانم ایشالله بارداری خوبی داشته باشی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
قربون همتون بشم من دوستای خوبم نمیدونین تو این ۵ دیقه ک منفی شد انداختمش دور چی بهم گذشت میخواستم گر ...

تا رنگ اون بدبخت جمع کنه بهش یه فرصتی میدادی😂😂😂

امروز روز هفتم بود زدم منفی بود  جنینم چهار روزه ست  حالا تو روزهای دیگه هم میزنم ولی خب ...

بزار روز دهم تکرار کن ولی داروهاتو تا روز ۱۴ ادامه بده داروهای کروناتم مصرف کن

سلام دوستان ،من احتمالا ماه آینده برم توی سیکل پانکچر خواستم بپرسم اگه شوهرم واکسن کرونا بزنه تاثیر ...

حتما بايد هر چه زودتر تونستيد بزنيد ، هيچ تاثير منفي نداره و تو امريكا براي كسانيكه باردار بودن و قصد بارداري داشتن تو اولويت هاي اول واكسن زدن ، من خودم گفتم قصد بارداري دارم و با بالاي ٧٠ ساله ها واكسن زدم