2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درمورد این آزمایش سوال داشتم؟!  قبل انتقال این آزمایشو انجام میدن؟!  این آزمایش کل ...

بله قبل انتقال. کسایی که سقط دارن و یا چندتا انتقال منفی داشتن میدن. گرچه به نظرم ماها که میکرویی هستیم همون اول بدیم که خیالمون راحت بشه ولی بعضی دکترا عینه خیالشون نیست میگن حداقل دو سه بار منفی بشید بعد. اگه آزمایشت مشکلی داشته باشه بهت آمپول و قرص و سرم میدن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله به سلامتی دنیا بیان عزیزم  انتقال چندمتون بود؟ هیسترو خراش پی آر پی وسب جنین کدوما ر ...

صفحه ۲۲۶۷۰نوشتم همه رو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اومدمممم روز ١٤ انتقال عددم شده ٥٣٩ قربونت عزيزممم 

خدا رو شکر چه حس خوبی تو گروه ایجاد میشه وقتی خبر مثبت میاد. 

بچه هایی که مثبت میشید یه توضیحی از اینکه مشکلتون چی بود. و کجا انتقال دادید. چی انتقال دادید و شرایطتتون تو این چند روز انتقال چی بود اگه دوست داشتید بگید. 🙏🙏

سلام، دوستان من الان لکه قهوه ای دیدم با خونابه صورتی، حالم خیلی بده، میترسم، دکترم نیست و منشیش جواب نمیده کسی اطلاعی در این زمینه نداره که بهم بگه

دعا کنین برام بمونه خیلی میترسم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
بیمارستان :بهمن دکتر معالج : دکتر عارفی سن زن :۲۴سال مشکل زن : اندومتروز و نداشتن لوله چپ و بسته ...

یاسین جون واریکوسل همسرت باعث بالا رفتن dfiهم شده بود؟ آیا اسپرم رو با بیوپسی گرفتن؟ 

ممنون که نجربیاتت رو نوشتی

نه عزیزم بی‌بی نذاشتم،۱۰ روز میگذره،از طرفی همسرم میگه اجازه نمیدم بیبی بذاری،شما قبلش علائم نداشتی?

چرا من از روز دوم انتقالم تا روز ۷ درد شدید گودی کمر داشتم ک دوروزه خیلی بهتر شده دردش دردپری داشتم ک خیلیکم بودو گذرا میومد و میرفت سینه هام حساسن مخصوصا هاله ش تیره تر شده و نوکش حساس تر دوروزه بیشتر گرسنم میشه مخصوصا شبا درد تخمدانم دارم ولی میدونم ک منفیم ته دلم میگه اصلا ب مثبت شدنم امیدی ندارم 

سلام، دوستان من الان لکه قهوه ای دیدم با خونابه صورتی، حالم خیلی بده، میترسم، دکترم نیست و منشیش جوا ...

اگر در زمان 14 روز انتقال هستی یک پروژسترون دیگه همین الان بذار و استراحت کن. لک دیدن اصلا بد نیست. نشانه لانه گزینی هست

یاسین جون واریکوسل همسرت باعث بالا رفتن dfiهم شده بود؟ آیا اسپرم رو با بیوپسی گرفتن؟  ممنون که ...

Dfi نداد 

نه ده ملیون اسپرم داشت که یک درصد مورفو سالم و حرکت A و B و...خیلی پایین داشت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدا رو شکر چه حس خوبی تو گروه ایجاد میشه وقتی خبر مثبت میاد.  بچه هایی که مثبت میشید یه توضیحی ...

اره حتما ايشاله كسي رو جا نندازم جواب ميدم همه رو

ايشاله اونايي كه منفي شدن خيلي زوددددد خدا خوشحالشون كنه

گفتم من مشكل از همسرم بود واريكوسل اما بعد عمل هم حامله نميشدم و اينكه خارج رحمي داشتم قبلا 

اولين انتقالم بود ١٨ تا جنين فريز موند 

٢تا بلاست انتقال داد فريز

جنين هاي ٥ روزه

بعد از ٢ماه از پانكچرم چون هايپر شده بودم 

پيش دكتر زارعيان ونك ، بيمارستان پيامبران انجام دادم

سلام، دوستان من الان لکه قهوه ای دیدم با خونابه صورتی، حالم خیلی بده، میترسم، دکترم نیست و منشیش جوا ...

شیافتو یکی زیاد کن

استراحت کن

اکه اسپرین داری قطع کن