2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
يه چيزي هم كشف كردم من هربار تست خون ميدم لكه بينيم شروع ميشه ناجور اگر اينجوري شدين بدونين من تجرب ...

عزیزم شیاف رو هر 8 ساعت بزار،سر ساعت ان شالله که به راحتی پشت سر میزاری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما تگ كن منو ميدونين زياد وارد نيستم و تازه واردم اينجا اما هركدوم خبرتونو بدين من ذوق ميكنم  ...

باشه چشم عزیزم 

خداروشکر که تلاش هات نتیجه داد خیلیواسه ت خوشحالم و الان دیگه نفست دوتاس دعات گیراس بچه ها رو همیشه دعا کن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومدمممم روز ١٤ انتقال عددم شده ٥٣٩ قربونت عزيزممم 

مبااااارکاااا باشع عزیزم 🤗🤗❤❤❤😍😍الهیی نه ماه رو ب سلامتي بگذرونی و صحیح و سالم بغلشون بگیری 💋💋🤗التماس دعای فراااوون...منم امروز وارد سیکل انتقال شدم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

انشالله بسلامتییییییی گلم بتات خیلی خوبه ❤❤❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مبارکه عزیزم بسلامتی ایشالله🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پنج سانت سمت راست و چپ ناف با دست جمع کن و امپول رو اروم تزریق کن و چند ثانیه نگه دار بعد بکش بیرون

مرسیییی مهربونممم..امروز صبح اولیش رو زدم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مبااااارکاااا باشع عزیزم 🤗🤗❤❤❤😍😍الهیی نه ماه رو ب سلامتي بگذرونی و صحیح و سالم بغلشون بگیری 💋💋 ...

الهي خدا پشت و پناهت قبل انتقال گرمي زياد بخور گرم نگه دار رحمتو بعدش سردي و خنك تگه دار حتي اب سرد بشور خودتو از نشاسته و شير سويا هم كه غافل نشين

يه چيزي هم كشف كردم من هربار تست خون ميدم لكه بينيم شروع ميشه ناجور اگر اينجوري شدين بدونين من تجرب ...

مبارکه عزیزم😍

داروهای بارداریت چیاست؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود