2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
حتما تگ كن منو ميدونين زياد وارد نيستم و تازه واردم اينجا اما هركدوم خبرتونو بدين من ذوق ميكنم  ...

عزیزم کجا انتقال دادی ؟ 

انتقال چندمت بود ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مبارکه عزیزم😍 داروهای بارداریت چیاست؟

قربونت عزيزممم من ليست داروهام ايناس : استراديول ٤ تا كه با هم ميخورم😂 اسپرين يكي ، امپول پروژسترون ٢تا و شياف يكي، ويتامين اي، يدوفوليك از خودم ميخورم چون تيروئيد كم كار دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کجا انتقال دادی ؟  انتقال چندمت بود ؟

من اولين انتقالم بود همسرم واريكوسل بود عمل كرد خوب شد اما باردار نميشدم دوسال يه بارم خارج رحم بودم ترسيدم و درخواست اي وي اف كردم دكترم مخالف بود اما من خودم قبول كردم همه چيشو. 

پيش دكتر زارعيان تهران ونك خيلي دكتر حاذقي لچه ها اخلاق نداره اما وارده خيلي ي ي ي. 

بعد اينكه بيمارستان پيامبران ٣١ تير انتقال دادم

جنين ها هم فريز كردم 

قربونت عزيزممم من ليست داروهام ايناس : استراديول ٤ تا كه با هم ميخورم😂 اسپرين يكي ، امپول پروژسترون ...

به سلامتی عزیزم😘😘

اگه لکه داری برای آسپرین با دکترت مشورت کن

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
الهي خدا پشت و پناهت قبل انتقال گرمي زياد بخور گرم نگه دار رحمتو بعدش سردي و خنك تگه دار حتي اب سرد ...

قربونت برم مامان مهربون ❤❤چشم حتماااا..خدا فرشته های قشنگت رو برات نگه داره🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
به سلامتی عزیزم😘😘 اگه لکه داری برای آسپرین با دکترت مشورت کن

و اينكه ٢ تا بلاست انتقال داد 

يه دكتر خوب ميگفت حتما بگين خراش براتون بدن واسه لانه گزيني موفق تر و راحتر از دكترتون بخواين اونايي كه بار اول نشدن و درخواست كنين ٢ تا بلاست بزارن

من اولين انتقالم بود همسرم واريكوسل بود عمل كرد خوب شد اما باردار نميشدم دوسال يه بارم خارج رحم ...

روز ۱۴ انتقال باید تست میدادی ؟  

من بعد ۱۵ روز زمان اصن نمیگذره  تازه ۶ روز گذشته😭 با حال خوب الانت برامون دعا کن 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
قربونت برم مامان مهربون ❤❤چشم حتماااا..خدا فرشته های قشنگت رو برات نگه داره🤗🤗

فدات شم مرسي از دعاي قشنگت درسته تجربه همتون بيشتر از منه اما شايد چيزي تو حرفام گفتم كه بدرد يكيتون بخوره يا ياداوري بشه واسه اين دخالت ميكنم نظر ميدما😘😘😘

روز ۱۴ انتقال باید تست میدادی ؟   من بعد ۱۵ روز زمان اصن نمیگذره  تازه ۶ روز گذشته😭 با ح ...

نگم برات كه ميفهمم اين زمان نگذشتن رو، اره گفته بود روز ١٤ و ١٦ بده 

من يه بارم سر خود روز ٩ انتقال رفتم تيتر دادم🤭🤭 از فضولي

فدات شم مرسي از دعاي قشنگت درسته تجربه همتون بيشتر از منه اما شايد چيزي تو حرفام گفتم كه بدرد يكيتون ...

اتفاقا خیلی خوبه ک تجربیات خودمون رو بگیم 😍مرسی مامان خانمی🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵