2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

سلام بچه ها من روز ۱۴ سیکلم.سیکلم نچراله امروز سونو شدم اندومتر۱۱ فولیکول ۱۵ داشتم که یه اچ سی جی عضلانی تزریق کردم امروز.انتقالمم دومرحله ایه مرحله اولش یکشنبه هست حالا من ی سوال برام پیش اومد که تا یکشنبه ضخامت رحمم بالا نمیره؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من برای پاتکچر خیلی اذیت شدم. بعدش بدن درد داشتم و هایپر و بعدم که مشکل روده داشتم. الان از هیسترو ...

نه نگران نباش . پانکچر چون هایپری و... داره دردش زیاده. ولی هیسترو اونقد نیس من تا اونجا بودم دردم زیاد بود که دوباره امپول و شیاف دادن که تا ساعت 1 حالم خوب شده بود و برگشتم خونه و بعدشم مشکلی نداشتم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من روز ۱۴ سیکلم.سیکلم نچراله امروز سونو شدم اندومتر۱۱ فولیکول ۱۵ داشتم که یه اچ سی جی عض ...

سلام عزیزم .به سلامتی دیگه چیزی به مامان شدنت نمونده 

مگه پروژسترون برات ننوشته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها من روز ۱۴ سیکلم.سیکلم نچراله امروز سونو شدم اندومتر۱۱ فولیکول ۱۵ داشتم که یه اچ سی جی عض ...

عزیزم ببخشید یه سوال انتقال دومرحله ای و سیکل نچرال یعنی چی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم .به سلامتی دیگه چیزی به مامان شدنت نمونده  مگه پروژسترون برات ننوشته ؟

فدات شم عزیزم ان شاالله 

نه گلم ننوشته گفت بعد انتقال پروژسترون میدیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سیکل نچرال یعنی هیچ دارویی دریافت نمی کنی و همه چی بطور طبیعی جلو میره یعنی ضخامت رحم خودش به حد نرمال باید برسه و فولیکول رشد کنه بعد فولیکولو آزاد میکنن و دو سه روز بعدش انتقال میدن

انتقال دومرحله ای یعنی اول جنین سه روزه انتقال میدن دو روز بعدش جنین ۵ روزه

@مامانو_سوفی     عزیزم شما قبل انتقال قرص رویال ژلی هم خوردی؟  بچه ها اگه شماها هم ...

بله عزیزم من از چند ماه قبلش روزی ۲ تا کپسول رویال ژلی میخوردم ولی از روز انتقال قطع کردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

کی پروژسترون شروع میکنی؟ بعد از شروع پروژسترون ضخامت دیگه زیاد نمیشه و رحم شروع میکنه به compact شدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

انتقال دو مرحله ای یعنی دوبار با فاصله دو س روز دوتا جنین انتقال میدن سیکل نچرال هم یعنی اماده شدن واسه انتقال بدون استرادیول فک کنم اگ اشتباه نگفته باشم 

توامروز در چ حالی من یکم از درد کمرم کم شده ولی نگرانم میگم نکنه چیزی شده باشه امروز بیشتر درد پری اومده و رفته اخه ب تاریخ پری هم کم مونده 

کی پروژسترون شروع میکنی؟ بعد از شروع پروژسترون ضخامت دیگه زیاد نمیشه و رحم شروع میکنه به compact شدن

گفت بعد از انتقال یعنی یکشنبه

تا یکشنبه زیاد نمیشه؟

سیکل نچرال یعنی هیچ دارویی دریافت نمی کنی و همه چی بطور طبیعی جلو میره یعنی ضخامت رحم خودش به حد نرم ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم

فقطوقتی دارو دریافت نمیشه پس چطور دوتا تخمک یابیشتر  ازاد میشه که دوتا جنین تشکیل بشه که یکی سه روزه و یکی پنج روز انتقال بدن؟ چی میشه که سیکل نچرال و انتقال دومرحله ای پیشتهاد میدن؟

ببخشید البته اینقد سوال میپرسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی از توضیحاتت عزیزم فقطوقتی دارو.دریافت نمیشه پس چطور دوتا تخمک یابیشتر  ازاد میشه که دوتا ...

ببین واسه عمل پانکچر دارد تجویز میشه تخمک گرفته میشه جنین فریز میشه بعد یکی دوماه ک قراره واسه انتقال اماده بشن بدون دارو اماده میکنن ضخامت اندومتر رو جنین از قبل امادست

مرسی از توضیحاتت عزیزم فقطوقتی دارو دریافت نمیشه پس چطور دوتا تخمک یابیشتر  ازاد میشه که دوتا ...

سیکل نچرال رو نمیدونم چرا پیشنهاد میدن ولی دو مرحله ای ب خاطر بیشتر بودن شانس موفقیت هست

بله عزیزم من از چند ماه قبلش روزی ۲ تا کپسول رویال ژلی میخوردم ولی از روز انتقال قطع کردم

مرسی عزیزم میگم عکسشو داری بفرستی آخه خیلی مدلاشون فرق دارن نمیدونم کدومو بگیرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤