2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام گلم هیستردسکوپی چطور بود؟ اون سختتر بود یا پانکچر؟

سلام عزیزم. هر دوتاش راحتن. هیسترو زمانش بیشتره فک می کنم نیم ساعت اینا شد. البته من بعد از هر دو هم درد داشتم هم خونریزی ولی شکر خدا دردش زودتر رفع شد . پانکچر  رو چون هایپر شده بودم یکی دو روز طول کشید درداش.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها خوبید ،من تیر ماه انتقال انجام دادم و بتا تا 170 بالا اومد و دکتر گفت 2 هفته دیگه بیا سو ...

بعد از قطع داروها چی شد؟ پریود شدی؟ لخته دفع کردی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. هر دوتاش راحتن. هیسترو زمانش بیشتره فک می کنم نیم ساعت اینا شد. البته من بعد از هر دو هم ...

من برای پاتکچر خیلی اذیت شدم. بعدش بدن درد داشتم و هایپر و بعدم که مشکل روده داشتم.

الان از هیسترو میترسم.. احتمالا دکترم بگه بیا واسه هیسترو

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نه جنین هام ۴ روزه بودن (مورولا) دقیق نمی دونم جنسیتشون چیه تو غربالگری گفت حدس می زنم یه دختر یه پس ...

😍🤩 خداروشکر

من برای پاتکچر خیلی اذیت شدم. بعدش بدن درد داشتم و هایپر و بعدم که مشکل روده داشتم. الان از هیسترو ...

منم واسه پانکچر خیلی اذیت شدم

چون بعدش هایپر شدم

ولی واسه هیسترو اصلا اذیت نشدم

منم واسه پانکچر خیلی اذیت شدم چون بعدش هایپر شدم ولی واسه هیسترو اصلا اذیت نشدم

جدی میگی؟

خداکنه واسه منم اینطوری باشه

امروز یکی دو نفرو دیدم بعد هیسترو تب داشتن و گلودرد

میگفتن چون لوله اکسیژن تو گلو شون کرده بودن اینجوری شدن

شما تب نداشتین؟

ممنون که جواب دادی. من فقط سه تا دارم، روز دوم تا چهارم 🤦‍♀️، امیدوارم بهم جواب بده. هنوز نگرفتم آم ...

ایشالله که جواب میگیرین عزیزم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
چرا اینجوریه؟ مگه وسایل بیشتری استفاده می کنن که اینقد اضافه می کنن؟

خوب باید دو تا رو بررسی کنن.

عدد ان تی و ان بی هرکدوم رو جداگونه پیدا کنن.

سنشون.

جنسیتشون.

جفتشون.

همه ی کارها رو جدا جدا انجام میدن.طبیعیه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بله عزیزم واسه منم دوقلو هستن😍😍 خداکنه زیادتر نباشه واقعا هزینها سرسام اوره،بعدشم هزینه ازمایش غر ...

آی.مگه چندتا انتقال دادین؟

قاعدتا اگر زیادتر باشه یکیش رو حذف میکنن.

تو ivf متاسفانه احتمال پسر شدن بيشتره ٥٣ درصد به ٤٧ درصد 

کی گفته؟

اتفاقا من خودم از مرکز شنیدم ک دختر بیشتر.

و به عینه هم دیدم ک دختر بیشتره.

توی کل گروه دوقلوها ک عضوشم ، من فقط با ivf دوقلو پسر شدم بقیه دوقلو دختر یا یکی دختر یکی پسر.

در ضمن چون جنین دختر قوی تره ، احتمال موندنش در گذر از این مسیر سخت زیاد تره تا پسر.

اره عزیزم پنج هفته هنوز زوده خداروشکر یکیشون قلب داره ایشالله اون یکیم تا هفته شش وهفت قلبش تشکیل می ...

مرسی عزیزم خداکنه خیلی نگرانم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام میگم یه سوال دارم نمیدونم بپرسم یانه من روز چهارم انتقالم تو خواب حالت  ا ر ض ....شدن بهم ...

منم روز هفتم انتقالم اینجوری شدم دقیقا با هر بار منقبض شدن درد پریودی میگرفتم وقتی منبسط میشد دردم میفتاد

همینجا تو خصوصی از یه خانمی پرسیدم گفتن مشکلی نداره بخاطر پروژسترون ممکنه باشه و خنکی بخور

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
منم روز هفتم انتقالم اینجوری شدم دقیقا با هر بار منقبض شدن درد پریودی میگرفتم وقتی منبسط میشد دردم م ...

ممنون که جواب دادی🌹

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️