2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
@berenjak     عزیزم ی سوال دارم..شما مرکز دکتر رستمی رفتین..نوبت دهیشون چ جوری بود ؟؟؟شما ...

من مرکز سیروس رستمی می رفتم، ولی دکترم سارا فلاحی بود، نوبت دهی مطب منظورشونه یا مرکز؟ چون برای نوبت دهی مطب دکترم سارا فلاحی بود، بیمار سیروس رستمی نبودم،ولی اگه نوبت دهی مرکز رو میگن زنگ می زنی با این شماره ها خودشون راهنمایی می کنند07136275511_07136286523

بخش ژنتیک هم 07136271901 هست، برای نوبت دهی مطب سیروس رستمی هم من از بیمارای رستمی پرسیدم گفتن سریع ساعت 1:30 الی 2 ظهر باید حضوری بری مطب منتظر بمونی تا نوبتت شه چون خیلی شلوغه. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مرکز سیروس رستمی می رفتم، ولی دکترم سارا فلاحی بود، نوبت دهی مطب منظورشونه یا مرکز؟ چون برای نوبت ...

عزيزم شما چرا نرفتين زير نظر دكتر رستمي؟ كارشو قبول ندارين؟

انتقال دادين؟ باردارين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
دوستای عزیرم  سلام  بچه من دیشب تو هفته ۳۲ بر اثر دکولمان جفت به دنیا اومد .رفت تو دستگا ...

ای جان. مبارکه عزیزم. ان شاالله بزودی صحیح و سالم و خندان میبریش خونه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام میگم یه سوال دارم نمیدونم بپرسم یانه

من روز چهارم انتقالم تو خواب حالت  ا ر ض ....شدن بهم دست داد و کاملا حس کردم رحمم منقبض منبسط میشه

کسی اینجوری بوده

تو کل عمرم اینجوری نشدم

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
انشاالله نه ماه به سلامتی برات بگذره عزیزم الان داروهای بارداریت چیاست؟ دکترتون کیه؟

مرسی عزیزم ❤️

الان روزی ۴ تا استرادیول

۳ تا شیاف پروژسترون و یک آمپول پروژسترون

فولیک اسید و ویتامین دی

آمپول انوکساپارین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️