2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
مرسی عزیزم ❤️ الان روزی ۴ تا استرادیول ۳ تا شیاف پروژسترون و یک آمپول پروژسترون فولیک اسید و ویتا ...

ب نظرتون چرا ب بعضیا شیاف میدن ب بعضی آمپول؟

بعضیا هم مثل شما ترکیبی؟

اصلا چ فرقی دارن با هم؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها هزینه سونو ان تی چقدره ؟ازاد منظورمه اخه من بیمه سلامت دارم فکرنکنم قبول کنن،،ایا یه قلودب ...

سلام دوست عزیز.

بله یک قلو با دوقلو فرق داره.

الان شما معلوم نشده یکی هست یا دو تا؟

مثلا من خودم جایی ک رفتم مثلا اگر یک قلو ۳۰۰ بود دوقلو ۵۰۰ دادم.

دوبرابر نمیشه قاعدتا.ولی بیشتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسی مهربونممم خ لطف کردی.🤗❤..منم از فردا باید شروع کنم استرادیول و آنوکساپارین و اس آ..اینارو قبل ...

ا اس ا  و ویتامین ها رو یک ماه بیشتره دارم میخورم. آخه ماه قبل سیکلم کنسل شد ولی گفتند ادامه بده اما استرادیول رو از روز دوم پریود دوتا صبح و دوتا شب ساعت هفت تنظیم کردم میخورم. امپولهام هم هفت صبح هفت شب

جنین ها توی بلاست شدن ممکنه یه تعدایشون حذف بشن . جنین دختر مقاوم تره . بر همین اساسم میگن بلاست ها ...

به نظر من کاملا شانسی هست.

من بلاست کردم.

از ۵ تا ۴ تاش بلاست شد یکیش کامپکت اگر اشتباه نگفته باشم.

دو تاش رو انتقال دادم.

شد دو تا پسر.

جنین ها توی بلاست شدن ممکنه یه تعدایشون حذف بشن . جنین دختر مقاوم تره . بر همین اساسم میگن بلاست ها ...

شما انتقالت مثبت شد ؟  منم بلاست انتقال دادم تازه روزه پنجممه 😥زمان اصن نمیگذرع

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام. خانومای گل الهی هر کسی بارداره  . فرشته هاشو صحیح و سالم بذاره زمین هرکی هم اقدامه خیلی خ ...

من دو تا پسر.

اگر براتون جنسیت مهمه اصلا به این چیزها توجه نکنید و تعیین جنسیت کنین.

همش شانسی هست.

میدونم عزیزم جنسیت برام مهم نیست اتفاقا فقط کرمش گرفته منو ببینم چجوریاس .. آخه تو همین سایت خوندم ج ...

من نمیدونستم در این مورد ، ولی کلا در ivf و میکرو شنیده بودم احتمال دختر بیشتره.

و طبق همین قضیه خیلی خوشبینانه رفتم جلو ، و تعیین جنسیت نکردم.

برخلاف بقیه توی گروه دوقلوها ک یا یک دختر یه پسر شد یا دو تا دختر ، از من دو تا پسر شد.

اصلا مبنا قرار ندین این چیزها رو.

به نظر من کاملا شانسی هست. من بلاست کردم. از ۵ تا ۴ تاش بلاست شد یکیش کامپکت اگر اشتباه نگفته باشم ...

😍😍😍 اوی خدااا . فداشون بشم . انشالله خدا براتون خفظشون کنه . دومادیشونو ببینی عزیزم .مرسی که حواب دادین