2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
بچه ها واقعا بین این همه خانم ک منفی شدن یا مثبت شدن کسی نبوده مثل من گودی کمرش درد داشته باشه 

من پا درد شدید می گیرم. کمر دردم یکم دارم. زیر دلم هم حالت پریودی درد میگیره گرم که میکنم رها میشه درد. اما در کل هرکسی علائم خودش رو داره. بدن ها متفاوت ان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامانو_سوفی   سلام عزیزم خوبی..نینی هامون خوبن الحمدلله 😍😍😍🤗🤗 عزیز دلم ی سوال شما است ...

قربانت عزیزم خوبم

از نی نی ها خبر ندارم. دل تو دلم نیست تا برم سونو

همسرم خیلی میترسه میگه اصلا بهشون فکر نمیکنم از ترسم…

من از روز دوم شروع کردم

دکترت گفته از کی شروع کنی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها هیچ راهی برا این دلدردا نیس؟ از وقتی ال دی میخورم همش دلدرد پریودی دارم. خیییییلی کلافه ام. ی ذره تکون میخورم درد شدید میاد انگار میخوام پریود شم. خیلی بده.

@زینبی_بابا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چیکا جون در مورد واکسن کزاز دکترت چیزی نگفته که بزنی یا نه؟به من گفتن اما اصلا یادم نیست ده سال اخیر ...

نه والله حرفي نزده من يادمه اخرين بار تو دبيرستان يه واكسني زدم نميدونم همونه يا نه🤔

خداياشكرت....❤️