2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
فداتم❤️ اينو نميدونم والله عزيزم من با اپليكاتور گذاشتم

چیکا جون در مورد واکسن کزاز دکترت چیزی نگفته که بزنی یا نه؟به من گفتن اما اصلا یادم نیست ده سال اخیر زدم یا نه

عزیزم میشه سوال منو جواب بدی 

در خیلی از موارد شش هفته برای دیده شده قلب خیییییییییلی زوده

اصلا نگران نباش

توکل بر خدا کن 

ان شاالله دوازده روز دیگه صدای قلبشم می شنوی 

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هااا خوبین همگی ❤❤❤🤗🤗میگم ی سوال من الان پریود شدم..حالا گیج شدم امروز روز اول پریودی رو ...

سلام گلم. اگه الان پریود شدی که فردا روز اول حساب میشه البته چیزی که من از دکتر پرسیدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه هااا خوبین همگی ❤❤❤🤗🤗میگم ی سوال من الان پریود شدم..حالا گیج شدم امروز روز اول پریودی رو ...

سلام گلم.من از چند تا مرکز اینو قبلا سوال کردم گفتن اگه صبح تا ظهر پریود شی باید اونروز رو روز اول حساب کنی اما اگه بعدازظهر به بعد شروع بشه روز بعد میشه روز اول.مال شما هم که الان شروع شده در نتیجه فردا میشه روز اولت

سلام گلم. اگه الان پریود شدی که فردا روز اول حساب میشه البته چیزی که من از دکتر پرسیدم 

سلام سارا جونم..اهان..گیج شدم..میخام داروهامن شروع کنم..نمیدونم چ کار کنم 😅🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام گلم.من از چند تا مرکز اینو قبلا سوال کردم گفتن اگه صبح تا ظهر پریود شی باید اونروز رو روز اول ح ...

سلام قشنگم..مرسی عزیز دلم..باشه مرسی❤❤🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام سارا جونم..اهان..گیج شدم..میخام داروهامن شروع کنم..نمیدونم چ کار کنم 😅🤕

سلام گلم. از روز چندم باید شروع کنی؟ عزیزم اصلا استرس نگیر فردا روز اولته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها ميگن زير شكم گرم باشه يعني جنين لانه گزيني كرده درسته؟واسه من بعضي وقت ها گرمه بعضي وقت ها سر ...

عزیزم خیلی به علائم توجه نکن .هر کسی یه جوریه.دلتو بسپر به خدا انشاالله که مثبت میشی.من خودم بیشتر سرد بود شکمم