2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
ابشو بگیر عزیزم خودشو از هسته جدا کن تیکه تیکه بزار یخچال هیچ چیزی هم نمیشه وقتی هم بیاری بیرون خوشم ...

ابشو نگیر منظورم بود به صورت تیکه ای بزار

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
ابشو بگیر عزیزم خودشو از هسته جدا کن تیکه تیکه بزار یخچال هیچ چیزی هم نمیشه وقتی هم بیاری بیرون خوشم ...

ابشو نگیر منظورم بود به صورت تیکه ای بزار فریزر

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله قسمت خودت😍

قربوووونت برم. ان شاالله . ان شاالله قسمت همه بربچ اینجا   

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوبی تبسم جان کمرت خوب نشد قبلا سابقه کمر درد داشتی شایدم بخاطر عملیه که کردی منم بعد پانکچر کمردر ...

قربونت عزیزم ولی ن متاسفانه خوب نشدم همچنان ازدرد خوابم نمیبره شبا ن قبلا سابقه نداشته اینطوری درد بگیره بعدپانکچرمم همه چی اوکی بود این درد ازروز دوم انتقالم شروع شده 

پس برا همونه حالتو بد کرده شبا قبل خواب بخور خوبه حالتو بد نمیکنه انشاالله زودی نتیجه بگیری راستی شم ...

ممنون همچنین  عزیزم، آره منتها آمپول و قرص مربوط به انتقال رو هنوز ندادن. قراره بعد مصرف ال دی روز ۱۲ برم پیششون. از شروع ال دی سوپرفکت داده به شما؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان  خیلی با خودم کلنجار رفتم که این پیام رو بزارم یا ن .گفتم شاید باعث نگرانی دوستانی ...

کی براتو قرار بود انجام بدن من ۲۶ این سیکلم انجام میده توی سیکل بعدی انتقالمه نکنه برایه منم دیر باشه اثرش تا کی میمونه

ممنون همچنین  عزیزم، آره منتها آمپول و قرص مربوط به انتقال رو هنوز ندادن. قراره بعد مصرف ال دی ...

یعنی شما ال دی تموم شد و دوباره پریود شدی روز 12 پری  دوباره بری درسته؟ نه من ال دی (لویتود) رو داد گفت از روز 5 پریود شروع کن بخور و آمپول سوپرفاکت روداده که از  16 مرداد یعنی میشه روز 20 پریودم شروع کنم صبحا روزی یه دونه بزنم به بازو بعد برام نوبت گذاشت برا 30 مرداد دوباره برم مرکز

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
کی براتو قرار بود انجام بدن من ۲۶ این سیکلم انجام میده توی سیکل بعدی انتقالمه نکنه برایه منم دیر باش ...

فک نکنم. منم 11 سیکلم انجام دادم و ان شاالله سیکل بعد انتقالمه اگه مشکلی پیش نیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کی براتو قرار بود انجام بدن من ۲۶ این سیکلم انجام میده توی سیکل بعدی انتقالمه نکنه برایه منم دیر باش ...

نه نگران نباش تا چند ماه اثرش هست .برای شما دیر نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها آیا کسی بی بی چکش منفی بوده و ازمایش بتاش مثبت؟

آره خیلی ها اینجا بودن نگران نباش راستی گندمی جون دوست خوبم بی بی زدی مگه؟؟  روز چندم زدی؟ همش تو فکرت بودم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان  خیلی با خودم کلنجار رفتم که این پیام رو بزارم یا ن .گفتم شاید باعث نگرانی دوستانی ...

سلام عزیزم خوب کاری کردی گفتی. خیلی متاسفم که کارت عقب افتاد. حالا دوباره کی باید بری انجام بدی‌؟ یکم دعواشون میکردی والا این همه راه بیای بعدشم اینجوری بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوبی عزیزم ی سوال ترشح سفید هم تو این دوهفته طبیعیه  یاممکنه ب خاطر عفونت باشه

نمیدونم عزیزم منکه ترشح لوسیونی سفید داشتم و هنوزم دارم

نمیدونم طبیعی یا نه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚