2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

[QUOTE=201614712]بلاستوسیت 5 روزه یدونه بهش انتقال داده بودن. دقیق یادم نیست چند وقت بود. اما فقط میدونست مثبت شده. ب ...[/]

وای چه سورپرایزی شد 

روزی من و تو که یه دونه انتقال دادیم    

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی بمیرم … انشالله با اولین انتقال جاشون پر میشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻  روز ۱۳ بتا ۱۲۷ بود روز ۱۵ بت ...

خدا نکنه عزیزم 

سرتون سلامت... خوب بوده مه . الهی شکر که مثبته انشالله دوقلو هم باشه .. بازم مبارکت باشه گلم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ساعت ۱۲ ظهر خوردم. آره باید شب بخورم چون اینم یه چند ساعتی باعث حالت تهوعم شد و بعد بهتر شدم. ممن ...

پس برا همونه حالتو بد کرده شبا قبل خواب بخور خوبه حالتو بد نمیکنه انشاالله زودی نتیجه بگیری راستی شمام تو سیکلی که قرص ال دی لویتود بهت دادن؟ من سیکلم 45 روزه س برا انتقال اینو بهم داده با آمپول سوپرفاکت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربوووونت برم   . شرمنده کردی گلم     قطعا میتونی

عزیزی دشمنت شرمنده من از شما ممنونم که منو راهنمایی کردی گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بچه ها ی دوست دارم شوهرش بداخلاق و معتاده دست بزن هم داره ولی نتونسته تو تمام این سالا جدا بشه ...

اگه ضربه به شکمش نزده انشالله که چیزی نمیشه.به حق علی دستش بشکنه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بخاطر رنگش نميذارم نميتونم بينشون فرق بذارم😂😂😂

یک هفته ابی یک هفته صورتی😂

خدایی باید یه اپشن واسه دوقلویی هم میذاشتن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دوستان 

خیلی با خودم کلنجار رفتم که این پیام رو بزارم یا ن .گفتم شاید باعث نگرانی دوستانی که رویان میرن بشه ولی در آخر تصمیم گرفتم مشکلی که برام پیش اومد رو بیان کنم تا بقیه دوستان حواسشون رو جمع کنند 

خیلی از شما ها میدونید که قرار بود این ماه یعنی داخل سیکل انتقال هیسترو و خراش انجام بدم ولی متاسفانه به دلیل قصور پزشکی عمل کنسل شد .بهم گفتن که همون ماه پیش باید عمل میشدی والان خیلی دیر هست 

تروخدا وقتی دکتر چیزی رو تجویز میکنه علتش رو هم جویا بشید و تا وقتی شما رو توجیه نکردن زیر بار نرید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ااااااااااای جااااااااان. ان شاالله بسلامتی و موفقیت و به راحتی. وااای برا همه ما چشم انتظارام دعا ...

ممنونم عزیزم چشم حتما🌹🌹😍😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم انشاالله به سلامتی زایمان کنی .تورو که میبینم امیدوار میشم   .میگم عزیزم من تکونای دخترم ...

طبیعیه گلم مال منم خیلی پایین میزد پسرم‌ الانم خیلی پایین حسش میکنم

عزیزم گفتین همش آمپول و شیاف استفاده میکردین.چه آمپولی ؟از چند هفته؟

از هفته ۲۴ اینا بود یه آمپول هفته ای یکی بره جلوگیری از زایمان زودرس با پروژسترون فرق داره اواخر لکه بینی هم داشتم کرد هفته ای دوتا شیاف که از اول میزدم امپول پروژسترونم چون خونریزی داشتم تا ۱۸ هفته زدم

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 به سلامتی مامان گل  دیگه ترافیک هم نگی می شناسمت ببین گلم قطعا تحرک جن ...

ممنونم عزیز دلم انقدر دادم عادی بوده شوهرم نمیبردم دیگه😂😬

افتاب جون من دو روز پيش سونو بودم خداروشكر جفت رفته بود بالا گفتم بهت بگم نگران جفت بودي نگران نباش ...

خدا رو شکر که رفته بالا.من باید تو ۲۶ هفته برم سونو .خدا کنه مشکلی نباشه .برای من تو آنومالی دو تاش بریچ بودن حالا دیگه معلوم نیست چی شدن .من تا پایینی تکون میخوره میگم خدایا سرکلاژم طوریش نشه

بچه ها هر کسی میدونه بی زحمت بگه من میخوام انبه رو آبشو بگیرم بذارم فریزر برای انتقالم بخورم به نظرت ...

ابشو بگیر عزیزم خودشو از هسته جدا کن تیکه تیکه بزار یخچال هیچ چیزی هم نمیشه وقتی هم بیاری بیرون خوشمزه تره

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم