2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
حالا من بالا و پایینن یعنی یه جنسن؟!🤨 دیروز رفتم سونو یکی رو بزور از خواب بیدار کرد ولی یکی با ۴سا ...

عزیززززززززم      غنچ رفت دلم براشون  ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها ی دوست دارم شوهرش بداخلاق و معتاده دست بزن هم داره ولی نتونسته تو تمام این سالا جدا بشه ...

الهیییی. چقد سخته شرایطش خدا کمک کنه بهش. ان شاالله ک چیزی نشده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم همچنین شما اره از دیروز لک میبینم فردا روز اولم میشه گفتن از اول تا سه پریودی بیا فردا م ...

ان شاالله به سلامتی و موفقیت  

انتقال شما کیه

من فعلا دارم ال دی میخورم ان شاالله آخرای ماه پریود که شدم میرم برا شروع سیکل ان شاالله

فداتشم

خدا نکنه عزیزم

قربونت عزیزم خداروشکر که نی نیای توهم حالشون خوبه😘😘 عیب نداره نگران نباش ایشالله جذب میشه معمولا ...

انشاالله جذب بشه طاقت خونریزی دیگه ندارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیززززززززم       غنچ رفت دلم براشون   ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله ...

انشاالله قسمت خودت😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خيلي نامرديه اقا😂

همش بخاطر اینه که تیکر نمیذاری

@رزقرمزرنگ    

عزيزم من ١٥ هفته هستم دكترم گفت پردنيزولون رو اين هفته قطع كنم، ولي كلسيم رو ادامه بدم.

تا سه روز يدونه، بعدش نصفه . يعني از شنبه تا دوشنبه يدونه، تا آخر هفته هم نصفه، بعدش هم ديگه قطع ميشه

چون قبلا پرسيده بودين گفتم بهتون اطلاع بدم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آزمایش ایمنی انعقادی دادم جوابش نیومد هنو شاید سونو هیسترو هم انجام بدم. میشه شهریور ماه

به سلامتی عزیزم انشالله که همه چی عالی برات پیش بره فدات شم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای خداااااا چقد فوق العادههههههه چه خوب که دلش شاد شد جنینش چندروزه بود میدونید؟چقد بعد از آز فهمید ...

بلاستوسیت 5 روزه یدونه بهش انتقال داده بودن. دقیق یادم نیست چند وقت بود. اما فقط میدونست مثبت شده. بعد از مثبت شدن به خونریزی افتاده بود. انگار گفت یکماهه انتقال داده