2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
ممنونم گلم واسه من که هی جاشکن عوض میشد😂😂الانم استرس دارم گل پسری که گل پسره یه سره نشون میده دم و ...

اتفاقا يكشنبه دم و دستگاهه بچمو قشنگ بهمون نشون داد بچم خجالت كشيد پاهاشو بست😂الهي فداشون بشم الهي كه بسلامتي و خوشي بغلشون كني وروجكاي نازتو😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
بلاستوسیت یعنی جنین ۵ روزه خیلی خوبه که براتون بلاستپسیت انتقال دادن به علائم نیست عزیزم، بیشتر عل ...

اره تو برگه انتقال نوشته بلاستوسیت . خدا کنه مثبت بشم خیلی اذیت شدم . دوتا انتقال دادم ‌ همش دنبال نشونه ام 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا يكشنبه دم و دستگاهه بچمو قشنگ بهمون نشون داد بچم خجالت كشيد پاهاشو بست😂الهي فداشون بشم الهي ...

ممنون عزیزم همچنین😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نبابا جنسيت كه استرس نداره 😂صحيح و سالم باشن بقيش هيچي فقط محض كنجكاويه خواهر😝

حالا من بالا و پایینن یعنی یه جنسن؟!🤨

دیروز رفتم سونو یکی رو بزور از خواب بیدار کرد ولی یکی با ۴سانت قد کله ملق میزد و پا میزد به کیسه میرفت بالا سُر میخورد میومد پایین😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
به سلامتی آره بیهوشی هیچی نباید بخوری. والا من سری قبد که انتقال دادم نیم ساعت بعدش دنیا داشت دور سر ...

عزیزم انتقال منم با بیهوشی بود.کلی کیف کردم  چون استرس زمان انتقال رو نفهمیدم.در مورد انبه هم بگم چون گرمه زیاده روی نکن ولی هفته ای دو یا سه بار با شیر هیچ مشکلی نداره.من بعد از انتقال کلی آناناس خوردم ولی خوب انبه اون موقع نبود بخورم .که بعدا فهمیدم آب آناناس دهانه رحم رو شل میکنه و برای نزدیکای زایمان خوبه .البته من طبعم سرده .اگه طبعت  گرمه خیلی گرمی نخور.اناناس هم تو تجربیات مامانای میکرویی موفق خوندم که اکثرا خورده بودن .تو هم میتونی بخوری اما به اندازه

ممنون عزیزم همچنین😘😘

عزیزم انشاالله به سلامتی زایمان کنی .تورو که میبینم امیدوار میشم  .میگم عزیزم من تکونای دخترم کلا پایینه و تکونای پسرم دور ناف و تو پهلوها هست.حالا نگران دخترم هستم که چرا اینقدر پایین میزنه .من ۲۳ هفته هستم الان

ممنونم گلم واسه من که هی جاشکن عوض میشد😂😂الانم استرس دارم گل پسری که گل پسره یه سره نشون میده دم و ...

عزیزم گفتین همش آمپول و شیاف استفاده میکردین.چه آمپولی ؟از چند هفته؟

عزیزم انتقال منم با بیهوشی بود.کلی کیف کردم   چون استرس زمان انتقال رو نفهمیدم.در مورد انبه هم ...

فداتشم مامان خانوم که تجربیاتت رو گفتی آناناس رو حتما بعد انتقال میخورم ولی انبه رو نه فقط قبل و روز انتقال میخورم. هر چیزی نرمالش خوبه به نظرم درست میگی.❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فداتشم مامان خانوم که تجربیاتت رو گفتی آناناس رو حتما بعد انتقال میخورم ولی انبه رو نه فقط قبل و روز ...

اناناس هم زیاده روی نکن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
😂😂😂 باشه واسه ۵ روز اول فقط میخورم اونم یه تیکه کوچیک هر روز.  اخه لعنتی خوشمزس☺

حسابی بخور که اگه بعد بارداری ویارت شدید باشه از خوشمزه ترین غذای دنیا هم متنفری

بله dheaدوز ۱۰۰میل شبی یکی

منم دارم استفاده میکنم الان یک ماه و نیمه ، شما چند وقته استفاده میکنی ؟ من این ماه شش روز زودتر پریود شدم ، برا شما تغییری نداشت؟

بعد این ماه هم خیلی تخمدانم تیر میکشید، برا شما هم اینجور بود؟

سلام عزیزم خوبم شکر. فعلا هیچ آمپول اول زدم آخر این ماه هم آمپول دوم رو میزنم و دارم یه چندتا ویتامی ...

انشالا خیره عزیزم منم نه دکتر گفته پری دوم برم ولی اصلن پام به مطب رفتن نمیره! دیروزم وقت دکتر ایمونولوژی داشتم که انقد شلوغه از دو ماه پیش تونسته بودم وقت بگیرم ولی نرفتم