2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
حتما.الهی که به اون روزا هم برسم 😍😍

حتما میرسی عزیزم😍😍😍ولی بدون ویار انشاالله

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبم شکر. فعلا هیچ آمپول اول زدم آخر این ماه هم آمپول دوم رو میزنم و دارم یه چندتا ویتامی ...

سلام عزیزم به شما هم دو تا میکرولین داده؟ بهت نگفته چند وقت بعد از زدن امپول دوم استرادیول شروع کن؟ 

سلامم من اومدم با خبرای خوش😍😍

الان از پیش دکترم دارم میام سونو شدم حاله جوجه هام خوب بود هماتومم خدا رو جذب شده،،ده هفته وپنج روزم بود هفته بعدی هم میخام برم سونو ان تی🤩🤩

ایشالله قسمت همه منتظرا بحق فاطمه زهرا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
واسه من ک تومرکز دولتی ۵۰۰ تومن هزینه عملش ۷۰۰ هم هزینه پک اتاق عمل

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چه فکری عزیزم؟ شوهرم دوس دارم

نمی دونم والا اگه با رفتاراش و اعتیادش مشکل نداری خودت میدونی

و بدون بچه دار بشی همه اینا بدتر میشه بهتر نمیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

فقط اینکه یه کم عفونت ادراری داشتم اریترومایسین داد گفت استفاده کن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
حالا من بالا و پایینن یعنی یه جنسن؟!🤨 دیروز رفتم سونو یکی رو بزور از خواب بیدار کرد ولی یکی با ۴سا ...

اي جانم عزيزم نبابا براي من اول بالا و پايين بودن ربطي نداره.اووخ ننه😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم انشاالله به سلامتی زایمان کنی .تورو که میبینم امیدوار میشم   .میگم عزیزم من تکونای دخترم ...

افتاب جون من دو روز پيش سونو بودم خداروشكر جفت رفته بود بالا گفتم بهت بگم نگران جفت بودي نگران نباش ميره بالا. منم با اينكه هردو سفاليك هستن تكون سمت چپي رو پايين حس ميكنم.

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها من سه شنبه دو هفته پیش انتقال جنین فریز شده سه روزه داشتم امروز آز اولم منفی شد میشه دوم ...

بله عزیزم چرا نمیشه ایشالله دفعه دوم مثبت بشی 

علایم داشتی تو این دوهفته

سلام بچه ها ی دوست دارم شوهرش بداخلاق و معتاده دست بزن هم داره ولی نتونسته تو تمام این سالا جدا بشه و کارای دکترشم خودش تنهایی انجام میداد خواهشا سرزنشش نکنید بیچاره چاره ای جز نشستن و تحمل کردن نداره انتقالشم با من بود امروز با گریه بهم زنگ زده میگه شوهرش کتکش زده عوضی اونم شکم و کمرش خیلی درد گرفته ب نظرتون اگ جنینش لانه گزینی کرده باشه میوفته

بله عزیزم چرا نمیشه ایشالله دفعه دوم مثبت بشی  علایم داشتی تو این دوهفته

شبها بیشتر داغ میشدم بالای رحمم گوشه راستش تیر میکشید و یه روز قبل موعد پریودم لک داشتم یکبار .اما آزمایشم منفی شد 

سلامم من اومدم با خبرای خوش😍😍 الان از پیش دکترم دارم میام سونو شدم حاله جوجه هام خوب بود هماتومم ...

خداروشکر عزیزم

منم رفتم سونو خداروشکر حالشون خوب بود

ولی هماتومم هنوز چهارسانت سرجاشه

خیلی بزرگه جذب نمیشه😰

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚