2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
مرسی عزیزم خب پس منم زیاده روی نمیکنم کم میخورم بعدش. نوش جون خودتو نی نی نازمون

سلامت باشی عزیزم  آره زیاده روی تو هرچیزی خوب نیست گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من می خوردم، مشکلی نداشتم.

من منظورم بعد انتقال که زیاد نخور بخاطر گرمی بودنش

قبل انتقال که مشکلی نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای کمک به خونرسانیه فقط برای ضخامت نیست باعث میشه لانه گزینی هم بهتر انجام بشه

مامان سوفی جان شما میدونی جنین بلاستوسیت یعنی چی ؟ من ۹ مرداد انتقال دادم شما میدونی که کی زمان لانه گزینی هست ؟ 

من هیچ علایمی ندارم 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سلام خانما من با این درد شدید گودی کمرم چیکار کنم ۷ روزه امونمو بریده ب خدا خیلی شدید درد میکنه اخه چرا علت اینم داروهاست اخه همه داروها دل درد و کمردرد پری دارن من تو کل انتقالام همچین کمر دردی رو تجربه نکرده بودم کسی بوده مثل من باشه راه کاری چیزی ندارین 🙏

سلام خانوما خوب هستید به امید خدا من پنجشنبه میرم بره زایمان دعا کنید نی نیام سالم باشن خیلی استرس د ...

ای جان دلم بعد اون همه سختی انشالله به سلامتی زایمان کنی ما منتظرا رو فراموش نکنی دعامون کن.❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام زینبی جون ترافیکم😀من پنجشنبه میرم بره زایمان دو روزه حرکت نی نیام خیلی کم شده البته وسط شکم سمت چپ گل پسری رو حس میکنم همچنان شیطونه دخترمو حس نمیکنم نگرانم طبیعیه؟البته اکثرا تو سونو پشت داداشش قایم شده سونوگراف رو کلافه میکنه😬حس میکردم به سختی الان اصلا نه بعدم سمت راست که میخوابم حس میکنم نی نی گلمبه شده زده بیرون مخصوصا سرش ولی حرکت حس نمیکنم😕 @زینبی_بابا    

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام ستاره جون من بخاطر كنترل كردن وزنم خيلي جلو خوردنمو ميگيرم يروز كامل اشتها دارم يروز اشتها ندار ...

پرگنیل و آهن و کلسیم و امگا3 میخورم، ماه پیش 4 کیلو اضافه کرده بودم، شکمم داره پاره میشه بخدا، خیلی سختمه.

ای جان دلم بعد اون همه سختی انشالله به سلامتی زایمان کنی ما منتظرا رو فراموش نکنی دعامون کن.❤❤❤❤

ممنونم عزیز دلم ان شاءالله به زودی قسمت خودت😘😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من منظورم بعد انتقال که زیاد نخور بخاطر گرمی بودنش قبل انتقال که مشکلی نیست

منم متوجه شدم منظورتو و اتفاقا بعد از انتقال هم می خوردم ولی زیاده روی نمی کردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست