2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزیزم شایدشیشه اش بوگرفته بعضی بچه‌ها به بوحساس هستن شیشه‌اش خوب بشوریابجوشون شایدم دیگه طعم شیرش دو ...

سلام عزیزم . ممنونم ازت . این کارارو کردم تمام شیشه و سرشیشه رو خوب شستم حتی سرشیشه رو عوض کردم یه نو گذاشتم بازم داستان همون بود . اتفاقا به مزه شیر فکر کردم ولی عوض کردن شیر هم ریسکه ممکنه بهش نسازه باز داستان های خودشو داره . نمیدونم اصلا چیکار کنم . مطب دکتری هم نمیشه رفت با این وضعیت کرونا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله اینبار مثبت میشی عزیزم ❤️ منتظر خبر خوبت هستم ال آرژنین روزی ۶ گرم مهجزه میکنه خیلی خونری ...

ببخشید ال ارژنین ۱۰۰۰گرفتم روزی چند تا بخورم ۴۵ روزه دیگه انتقالمه فرتیل ایدم دارم روزی یکی کیوتنم روزی یکی یه مولتی ویتامین خارجی دکتر برام نوشته پرندالنیزولم روزی دوتا دکتر بهم داده رویال ژلم گرفتم روزی یکی میخورم روزی یک ساعتم یا رقص یا پیاده روی به نظرت چیز دیگیم لازمه بخورم 

عزیرم درک میکنم و خوب هرچقدرم ادم بخواد سکوت کنه گاهی دیگه تحمل نمیکنه و با این شرایط  که ماها ...

ممنونم عزیزم. موندم حکمت خدا چیه. دو تا سقط داشتم اونم به چه وحشتناکی. حالا پانکچر و بعد تشکیل یه جنین. اونم انتقالش و بعد نتیجه ی منفی. و بعد بگن تخمدان ها خیلی ضعیف شده به دارو جواب نمیده و تخمک اهدایی. امروز اینو شنیدم دیوونه شدم. بدون اینکه ازم آزمایش هورمونی بگیرن و ذخیره تخمدانم بدونن. پانکچر می کنن و آخرشم این. خیلی هم ازشون خواستم آزمایش هورمونی بگیرن ولی اصلا گوششون بدهکار نبود. حالا میخوام برای چند ماهی اصلاح سبک کنم. به همسرمم همش آب هویج و گوجه بدم. و بعد خودمون اقدام کنیم. اگه شما یا هر کسی که میدونه چیکار کنم کیفیت تخمکم و کیفیت اسپرم همسرم بهتر شه، بگه. توکلمون بخدا.‌موندم چیکار کنم؟ گیجم؟ منگم دیگه😭😭😭😥😥😥

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
برای کمک به خونرسانیه فقط برای ضخامت نیست باعث میشه لانه گزینی هم بهتر انجام بشه

این قرص رو بعد انتقال باید مصرف کرد؟

من سری قبل سه تا تخمک فقط ازم گرفتن

میتونم قبل پانکچر بخورم تاثیری تو تعداد و کیفیت تخمک داره؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ببخشید ال ارژنین ۱۰۰۰گرفتم روزی چند تا بخورم ۴۵ روزه دیگه انتقالمه فرتیل ایدم دارم روزی یکی کیوتنم ر ...

من روزی ۶ گرم میخوردم مال من پودر بود میشه ذوزی ۶ تا قرص

ولی اگر سختته ۲ یا ۳ تا هم بخوری عالیه ، 

همه مکملها و ویتامینهات عالیه، ویتامین ای هم من میخوردم

NAC هم میخوردم N acetyle 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️