2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046670 بازدید | 684535 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید من انتقالم منفی شد دست ب شکمم ک میزنم همیشه یخه یخه...میگم نکنه رحمم سرد باشه و این باع ...

عزیزم روغن سیاهدونه و بادکش دکتر سنتی میگفت توی گرم شدن رحم موثره انجام دادی تاحالا؟؟

عزیزم روغن سیاهدونه و بادکش دکتر سنتی میگفت توی گرم شدن رحم موثره انجام دادی تاحالا؟؟

آره انجام دادم عزیزم ولی نه مداوم

چند روز انجام دادم دیگه ولش کردم

حالا شکم بند پشم شتر خریدم ..شکممو با روغن سیاهدونه ماساژ بدم بد با اون ببندم سردیجاتم کم کردم ببینم بهتر میشم میگن روزی نیم ساعت پیاده روی تندم تاثیر داره

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
مارکشو عوض کن منم با بعضی از قرص ها اونجوری میشم

چه مارکی خوبه؟ الان یه دونه لویتود خوردم بقیه ش رو مارک دیگه ای بخورم مشکل ممکنه پیش بیاد آخه🤔

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره انجام دادم عزیزم ولی نه مداوم چند روز انجام دادم دیگه ولش کردم حالا شکم بند پشم شتر خریدم ..شک ...

عزیزم این شکم بند رو از کجا تهیه کردی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آره انجام دادم عزیزم ولی نه مداوم چند روز انجام دادم دیگه ولش کردم حالا شکم بند پشم شتر خریدم ..شک ...

من هم شکممو با روغن سیاهدونه و کرچک که برای ضخامت خوبه روزی دو سه بار چرب میکردم و دائم‌با کمربند پشم شتر بسته بودم و پیاده روی هم میکردم 

انشاالله شمام نتیجه میگیری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الان اشکال نداره عزیزم از روزی که استرادیول شروع کردی نزن عزیزم ماه آخر که پریود شدی رفتی تو سیکل ان ...

عزیزم چه اشکالی داره مگه چرب کردن اخه همه بچه هایی که انتقالشون مثبت شده تا روز انتقال چرب میکردن یعنی من الان چرب نکنم ؟؟