2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
من اینبار هیستر و خراش شدم، دکترم گفت پی آر پی هم برات انجام میدم، سیکلم با کورتون هست، از روزی ۴ تا ...

من هر روز شیر سویا میخورم با فرنی یا مسقطی نشاسته ، ۳ روز اولم کامل مطلق استراحت کردم دستشویی فرنگی و خوراکمم ماهی و میگو و گردو تازه و ماهیچه و اینا بود چند روز پیش اومدم راه افتادم کار کردن و ازمایش خون که لکه بینیم شروع شد دوباره بستم خودمو به استراحت تا موهد ازمایش روز ۱۴ ام بشه💋💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله اینبار مثبت میشی عزیزم ❤️ منتظر خبر خوبت هستم ال آرژنین روزی ۶ گرم مهجزه میکنه خیلی خونری ...

گلم چند وقت قبل ازانتقالت ال آرژنین خوردی؟ بدون نسخه هم میشه گرفت؟ یابدون تجویزپزشک نبایدخورد؟ 

سلام عزیزم بله تقریبا ۲۰ روز پیش انتقال دادم خدا رو شکر مثبت شدم. دعا کن میرم سونو همه چیز خوب باش ...

وای الهی شکرررر..... خیییلی برات خوشحال شدم بخدا .. انشالله میری صدای قلب هم میشنوی خیالت راحته راحت میشه ... چند تا برات انتقال دادن؟؟ تا آخر بارداری ایران میمونی یا برمیگردی؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم بله تقریبا ۲۰ روز پیش انتقال دادم خدا رو شکر مثبت شدم. دعا کن میرم سونو همه چیز خوب باش ...

خیلییییی مبارکه مامان سوفی ، ایشالهههه سونو رو رد کنی زود تموم شه و خوش خبر باز بیای بگی قلب اش همه چیش خوبه💋😍

سلام عزیزم انشالله برات همه چی بخوبی پیش بره من یادم نیست ضخامتم چند بود فقط روز ۱۴ ضخامت اندومترم ش ...

مرسی عزیزم دعا کن برام هر چی  نزدیک تر میشه بیشتر استرس میگیرم  همش فکر میکنم باید یه کاری کنم ولی نمی دونم چه کاری خل شدم 

پردنیزولونو همچنان داری میخوری 

من همش دو دل بودم بخورم نخورم که نخوردم امروز ب سرم زد یه دونه خوردم ولی میگم دیره دیگه امروز چهارم پریودمه 

وای الهی شکرررر..... خیییلی برات خوشحال شدم بخدا .. انشالله میری صدای قلب هم میشنوی خیالت راحته راحت ...

مرسی فدات شم.. از دعاهای شما دوستای خوبم شد ❤️

دو تا انتقال دادن ولی از بتام معلومه یکیش گرفته

انشالله که سلامت باشه فکر کنم سه ماهگی برم اگر دکتر اجازه بده

تیکرت برای چیه عزیزم؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
گلم چند وقت قبل ازانتقالت ال آرژنین خوردی؟ بدون نسخه هم میشه گرفت؟ یابدون تجویزپزشک نبایدخورد؟ 

من از دوماه قبل از انتقالم میخوردم

نسخه نمیخواد چون مکمل هست

ضرری هم نداره اصلا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی فدات شم.. از دعاهای شما دوستای خوبم شد ❤️ دو تا انتقال دادن ولی از بتام معلومه یکیش گرفته انش ...

انشالله جفتش گرفته برات .. بتات چند بوذ؟؟ ربطی هم به بتا نداره ها زیاد خیلیا رو دیدم بتاشون پایین بوده دوقلو بوذن و بلعکس 

انشالله

تیکرمم هیچی الکیه مال قبلیه . تبریک خورده بود عصبیم میکرد هر چی حذف زدم نشد منم خیلی وقت پیش آوردمش عقب

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام دوستان من دوساعت پیش آمپول پرژسترون زدم دوتا تو یه سرنگ ولی بعد تزریق نفس تنگی گرفتم.شما نمیدونید چرا اینجوری شدم.تقریبا ۳۵روزه دارم روزی دوتا میزنم ولی تا الان مشکلی نداشتم 

انشالله جفتش گرفته برات .. بتات چند بوذ؟؟ ربطی هم به بتا نداره ها زیاد خیلیا رو دیدم بتاشون پایین بو ...

الهی بمیرم … انشالله با اولین انتقال جاشون پر میشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

روز ۱۳ بتا ۱۲۷ بود

روز ۱۵ بتا ۳۱۶ بود

روز ۱۹ هم ۱۱۲۸ بود، کلا خیلی بالا نبود بتام

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستان، من امروز شروع کردم به خوردن ال دی (لویتود) حالت تهوع گرفتم، چه باید کرد خیلی بده 😶

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈