2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
عزیزمی ممنون  انشاالله هر وقت انتقال بدی مثبت بشی

ای کاش بادعای شما منم مامان بشم😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پنجشنبه باید برم که بگه کی انتقال داره میخوام بدونم ۷سیکل ضخامت اندومتر چند باشه خوبه

سلام عزیزم خوبی ؟رفتی بیمارستان مادر ؟؟وای من استرس گرفتم ب خاطر کرونا😞

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم چی کار کردی نرفتی انتقال 

سلام عزیزم حالت خوبه در چه حالی ان شاءالله دو هفته دیگه فک میکنم انتقالم باشه هنوز تاریخ دقیق نداده 

شما یادت نیست روز سوم پریودت ضخامتت چند بود ؟؟

مکملاتو بعد از انتقالم ادامه دادی ؟؟؟

من بعد از انتقال تا مثبت شدن  میخوردم

سلام عزیزم خوبی؟؟ انتقال دادی؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم حالت خوبه در چه حالی ان شاءالله دو هفته دیگه فک میکنم انتقالم باشه هنوز تاریخ دقیق نداده& ...

سلام عزیزم انشالله برات همه چی بخوبی پیش بره من یادم نیست ضخامتم چند بود فقط روز ۱۴ ضخامت اندومترم شیش ونیم بود که دکتر برام امپول استرادیول نوشت با به توصیه بچه ها لوبیا سبز ابپز خیلی خوردم روز انتقال دکتر گفت بالای ۸ رسیده و دکتر گفت رحمم شرایطش عالی شده بود مکمل ها رو خود دکتر گفت تا روز انتقال بخورم بعد انتقال فقط استرادیول انوکسا پارین با ملاتونین و 

پرو پرانول شیاف پروژسترون داشتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نمیدونم چجوریه ولی یادمه که منم آز دومم با اولی فرق داشت و بالاتر بود. منم چون شنیده بود کم تر میشه ...

اتفاقا منم میخواستم یبار دیگه آز ذخیره بدم شاید آزمایشگاه اشتباه کرده باشه

تاحالا جدا دادی ؟ نمیدونی آزاد چقدره ؟ من با چندتا آزمایش دیگه انجام دادم با دفترچه شد برام چهارصد نمیدونم کدوم آزمایشم بوده گرون بوده که اینقد شده

من اینبار هیستر و خراش شدم، دکترم گفت پی آر پی هم برات انجام میدم، سیکلم با کورتون هست، از روزی ۴ تا ...

انشالله اینبار مثبت میشی عزیزم ❤️ منتظر خبر خوبت هستم

ال آرژنین روزی ۶ گرم

مهجزه میکنه

خیلی خونریانی به رحم رو بالا میبره

حتما بگیر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مامان 2فندق چه خبرا لک بینیت قطع شد عزیزم

سلام سارایی جون 

شیاف گفت شبا بزار بخواب امپولامم عصر میزدم که گفت صبح بزن 

همون واژینال هم گذاشتم به توصیه شما دوستانم همش هم خوابیدم پا نشدم دیگه کار کنم خیلی خیلی کم شد لکه بینیم خیلی کوچولو اومده امروز فقط خداروشکر