2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست
اره عزیزم من قبل از انتقال ث و دی میخوردم که بعد انتقال دکتر قطع کرد ایمنی بالا میبره واسه لانه گزین ...

جدی برا لانه گزینی خوب نیس؟؟ منم تو سیکل انتقالم  سیکل 45 روزه فعلا دارم ال دی میخورم و آمپول سوپرفکت خودم ویتامین دی 1000 و ویتامین ایی 200 و یدوفولیک روزی یه دونه میخورم میگم یه وقت بد نباشه؟؟؟ گفتن احتمالا دهم اینا شهریور انتقال بدن برام اگه بده قط کنم دیگه الان من 2 ماه میشه این ویتامینارو میخورم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دیروز دیگه بردمش دکتر ببینم چشه که این دوسه روزه انقدر رفلاکسش وحشتناک شده قبلا خیلی کمتر بود...همون ...

من هنوز نبات داغ ندادم . خیلی نده بهش چون نبات باعث یبوست هم میشه . انشالا به زودی خوب میشه نگران نباش . پسر من که ۵ روزه اعتصاب شیر کرده . تو زمان بیداری امکان نداره شیر بخوره زمانی که میخواد بخوابه یا داره بیدار میشه و نیمه هوشیاره سریع بهش شیر میدم نمیدونم تا کی میتونم این روند و ادامه بدم و کی میخواد دست از اعتصابش برداره 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی برا لانه گزینی خوب نیس؟؟ منم تو سیکل انتقالم  سیکل 45 روزه فعلا دارم ال دی میخورم و آمپول س ...

عزیزم به منکه گفتن بعد انتقال نخورم ولی ازمایش ویتامین دی هم انجام دادم شاید اگر پایین باشه بگن بخوری چون همونقدری که ویتامین دی کمش خطرناکه زیادشم خطرناکه حتما با دکترت مشورت کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

لطفا لطفا هر کس اطلاع داره جوابم بده

شوهرم آزو اسپرمه خودم سالمم

دوبار انتقال جنین دادم منفی شده

از خودم ۲۲تاتخمک گرفتنک۱۵یا۱۹دقیق یادم نیس قابل بارور بودن ولی فقط ۷تااز تخمکام بارور شدن ک دوتاش قبل جنین شدن از بین رفتن یکیشم بعد دوسال دو آزمایشگاه از بین رفت دیگه جنین ندارم

حالا مسکل دیگم اینه ک شوهرم قبلا گهگاهی تریاک میکشید و چند ماه هر شبش کردو بعد گفت ترک میکنم و همون گهگاهی میکشم 

حالا دیشب فهمیدم ک قرص ب ۲مصرف میکنه سیگارم میکشه تریاکم گهگاهی میکشه

میگه ترک نمیکنم شما جای من بودین دوباره اقدام میکردین 

من خودم خو سالمم شوهرم باید دارو مصرف کنه ک اینجوریه

داره ۲۷سالم میشه بدون بچه با این شرایط شوهرم

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ یه راهنمایی میخواستم . پسرم ۵ روزه زمان بیداری امکان نداره شیر بخوره همش دهنشو جفت میکنه و سرشو تکون میده که شیشه رو نزارم تو دهنش . دیروز ویزیت تلفنی گرفتم دکتر گفته اعتصاب شیر کرده و بعضی بچه ها حوالی ۴ ماهگی اینجوری میشن و زمانی که میخواد بخوابه یا داره بیدار میشه بهش شیرشو بده منم همین کار رو میکنم ولی باز ذهنم رفته سمت اینکه نکنه عفونت گوش داره یا چیزی که شیر نمیخوره . فقط زمانی که نیمه هوشیاره میخوره زمانی که کامل بیداره امکان نداره بخوره . اصلا نمیدونم چیکار کنم دیگه

@زینبی_بابا    

فکر نکنم بالا باشه عزیزم خیلی خوبه ممکنه برات زودتر انتقال بده مثلا ۱۵ سیکل، چون ضخامتت خوبه برای ...

مرسی عزیزم

پس برای منی که مشکل از لحاظ ضخامت ندارم پی ار پی میتونم انجام بدم کمکی میکنه ؟

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 واقعا ناراحت شدم عزیزم، خیلی سخته، آدم همش به بدن خودش شک میکنه&n ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین جواب دادین❤

من سه سال پیش ک تصمیم  به بچه دار شدن گرفتم همون اول قبل اقدام همه ی آزمایشات و عکس رنگی رو انجام دادم.توعکس رنگی مشخص شد رحمم سپتومه و سریع تو همون ابن سینا عمل کردم و سه ماه بعد عملم یعنی دی ۹۷ طبیعی باردار شدم ولی تو هفته ۱۸ مجبور شدم سقطش کنم(جنینم  مشکل داشت و تو آمنیوسنتز مشخص شد)

یه چندماه استراحت دادم و بعد دوباره اقدام رو شروع کردم

ک تا هفت هشت ماه ک دیدم باردار نمیشم رفتم کلینیک تحت نظر باشم، یکبار آی یو آی کردم و یکبار هم میکرو ک هر دو منفی شد...(از بعد سقطم تا الان یکسال و هفت ماهه اقدامم)

میکروم بیست و ششم  ماه قبل بود، سه تا تخمک داشتم و ۳ تا جنین برام تشکیل شد ک هرسه رو فرش انتقال دادن ،متاسفانه منفی شدم 

مشکلم هم فکر میکنم اسپرم همسرم باشه کلاس آ صفره و مورفولوژی یک و دی اف آ ۲۱ هست.

خودم طبق آزمایش آخرم ک دوماه پیش دادم ذخیره تخمکم ۱.۶ هست ...

واقعا سردی دورناف و زیرشکم ربطی به رحم نداره ؟رحمم سرد نیست زیر شکمم همیشه یخه یخه

همش فکر میکنم شاید رحمم سرد شده ک نتیجه نمیگیرم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم خوبی ؟؟منم ۵خرداد انتقال دادم..باهم بودیم..اما متاسفانه منفی شد..شما دوباره انتقال دادین ...

عههههههه راست میگی تمنا جونم یادم اومد پونه هم بود انشاالله که این سری مامان میشی 

قربونت برم ممنونم از دعات😍😍😍😍