2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بار اولمه کلا که همسرم واریکسل داشته با عمل هم اوکی تشد البته من تعیین جنسیت انجام دادم عزیزم.دوتا گ ...

چه جالب همسر من هم واریکوسل داره. Dfiبالا. من انتقال دومم. حس میکنم اینبار خیلی حالم بهتره. و یک تفاوت که با بار قبلی دارم دفعه قبل موهام به شدت ریزش پیدا کرد ولی اینبار تازه ریزش موهام هم کم شده 😍

منم روز هفتم انتقالم هستم. چرا به منhcgندادن. این آمپول رو واسه چی تو انتقال میدن. مگه مال پانکچر نی ...

منم فقط تو این انتقالم hcg گرفتم انتقالای قبلم نداشتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
چه جالب همسر من هم واریکوسل داره. Dfiبالا. من انتقال دومم. حس میکنم اینبار خیلی حالم بهتره. و یک تفا ...

ان شالله که مثبت هستید عزیزم

چنتا جنین انتقال دادید و.چندروزه؟

به نظرت از کی بریم تو.کار بیبی چک  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جان این خیلی شبیه مثبت واقعیه  خیره ان شالله  دوروز دیگه دوباره بیبی بزن پررنگ تربود ...

ممنونم گلم ان شالله که همینطور باشه، خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه

راستش من خیلی کم طاقتم دیروزم گذاشتم این از بی بی دیروز یه ذره پر رنگتره

اين بعداز ٥روز امپول باشه قيافش مثبته،دوررز بعد بزن پر رنگ تر شد مثبتي عزيزم

امروز روز پنجمه گلم، دیروزم گذاشتم این از دیروزی یا پررنگتره یا در یه حد هستن 

ان شالله که مثبت هستید عزیزم چنتا جنین انتقال دادید و.چندروزه؟ به نظرت از کی بریم تو.کار بیبی چک & ...

من دوتا جنین بلاست سیت کلا برام تشکیل شد که یکیش رو فروردین انتقال دادم و این دومی هست. دفعه قبل میترسیدم بی بی چک بزنم ولی اینبار میزنم. فکر کنم از روز 15 باید بزنیم. البته من درست بلد نیستم

آره گلم همچی دست خداست اگه بخواد حتی میتونیم طبیعی باردار بشیم ،،ساری شهر من نیست ولی خو دورم نیست ی ...

واقعا همینه اینجا یه کاربری هس تازگی طبیعی باردار شده و خدا براش معجزه کرده فک کنم آلبالو ترشی باشه اسم کاربریش انشاالله از این معجزه ها بشه برا هممون آره خوب یه ساعت بهتره تا هفت یا هشت ساعت راه انشاالله زودی نتیجه بگیری و بهمون خبر بدی گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم سیکلت لانگ هست؟ دفعه پیش با هم بودیم انشالله مثبتی بشی

اره قربونت ۵خرداد باهم بودیم 

سیکل بانک نمیدونم ولی بعد انتقال قبلی پریود شدم پریود بعدش از روز دوم شروع کردم دارو روز بیست پریود هم انتقال داد 

فدات انشاالله 

شما چیکار کردین؟