2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
والا دقیق نه ولی بعدش رفتم هیسترو هم رحمم قوس داشت هم پولیپ داشتم برداشتم برج ۳دوباره انتقال دادم من ...

انشاالله این دفعه یه دقلو سالم میاد بغلت.

بهنظرم کارایی که کردی همش موثره که نینی ها بمونن برات

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بچه ها شما تو ایام پریودی ماساژ شکم و کشاله ران  با روغن و انجام  میدادین تو سیکل انتقال؟ ...

سلام عزیزم، من تو پریودی هم روغن سیاه دونه می زدم، ولی بعدش خوندم خانما اینجا می گفتن تو ایام پریودی نباید زد، قبل و بعد از پریود

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دقیق نه ولی بعدش رفتم هیسترو هم رحمم قوس داشت هم پولیپ داشتم برداشتم برج ۳دوباره انتقال دادم من ...

خانومی شماکجاانتقال دادین بلاست انتقال دادین چقدشدهزینه انتقالت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
بچه ها کیا جدیده سونو سه بعدی انجام دادن هزینه ش چقدر شد؟

عزیزم دکتر من برام نوشته رفتم وقت گرفتم گفت 800 تا 850 همراهت باشه، وقتاشونم طولانیه، از الان برای 3 هفته دیگه به من وقت دادن، البته من رشتم شاید اینجا شلوغه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
تا چند روز داشتی زیادبود یا کم چه رنگی بود  ببخشید از نگرانی زیاده که سوال میکنم. اگه هر اطلا ...

درحد لک بینی هرازگاهی یکم زیادمیشد.تایه ماه داشتم نگرانی نداره عزیزم اروم باش.چندقلو بود  نی نی هات؟

روز دوم انتقالم  یکبار اسفند ۹۹مثبت شدم ۶/۷هفته سقط شد

عزیزم سیکلت لانگ هست؟

دفعه پیش با هم بودیم

انشالله مثبتی بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اينو كسي ميدونه؟ كه تغيير بدم مدل مصرفمو يا نه همه رو با هم بخورم از اين خارجي ها ميخورم

عزیزم الان که به سلامتی مثبت شدی هیچکاری و بدون مشورت دکتر انجام نده، استرادیول رو چون بعضیا با خوردنش تهوع و سرگیجه میگیرن میگن تقسیم کنید تو طول روز شما تا الان اونجوری خوردی مشکلی نداشتی پس دیگه تغییر نده، حتی شیاف و امپول پروژسترون رو هر روز سر یه ساعت مشخص استفاده کن و جا به جا نکن ساعتارو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره ممكنه عزيزم. اصلا نگران نباش حالشون خوبه خوبه😘

عزیزم دیشب دیدم باز گریه کردی، انقدر غصه خوردم، گفتم چیکا حساسه همه اتفاقا هم داره واسش میوفته

حال همسرت چطوره؟ تست دادن؟ توروخدا خودتو اذیت نکن، میدونم نگران کوچولوهای خوشگلتی اما باور کن به اونا اصلا منتقل نمیشه

عزیزم دکتر من برام نوشته رفتم وقت گرفتم گفت 800 تا 850 همراهت باشه، وقتاشونم طولانیه، از الان برای 3 ...

مرسی عزیییزم پس منم فردا زنگ میزنم واسه نوبت ۲۰ روز دیگه گفت انجام بدم ولی اینطوری گفتی زودتر زنگ میزنم نوبت بگیرم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام گلم، ممنون، تو خوبی عزیزم ؟ نی نی هم خوبه گلم    آره همون ماه انتقال خوردم یه 10 روزی ...

مرسی عزیز دلم..داروهای قبل از سیکلت چیااا بودن؟؟؟تو زمان پریودی اون حلوا رو خوردی؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵