2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من‌ کل داروهامو با هم گرفتم نفهمیدم چند شد عزیزم

ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قبلش سنو نرفته بودی

نه فقط روز دو پریود رفتم 

روز ۱۰ رفتم که ۷ سه خطی بود یه فولیکول ۱۱ داشتم

بهم گفت ۱۴ پریود بیا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی عزیزم من ۶تا اضافه دارم ولی متاسفانه از ترس اینکه نایاب شه ازاد خریدم تاییدیه بیمه نداره ب ...

سلام عزیزم

درخواست دوستی میدم که هماهنگ کنم مرسی ❤️

من همه داروهام آزاد هست بیمه ندارم

چه مارکی هست؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم راستش هیچ اطلاعی ندارم ولی ممکنه به خاطر سرم باشه واسه همین میگم حتما برو متخصص ببینه

سلام زينبي جان خوبي؟ ببخش عزيزم بازم من سوال دارم. 

امروز سونو رفتم ترشح رقيق ابكي داشتم ترسيدم. 

عزيزم حجم مايع دور يكيشون ١٢ بود وزنش ٦٦٩ گرم 

حجم مايع دور اون يكي ١١ بود با وزن ٦٠٠ گرم 

امروز ٢٣ هفته و ٣ روزم ولي تو سونو ٢٤ هفته گفت و نوشته af نرمال . عزيزم ميزان مايع دورشون نرماله يا كمه؟ ممكنه راهنماييم كني بي زحمت نگرانم عزيزم  تو نت زده تو اين هفته نرمالش ١٦ هستش😞نكنه نشتي داشته باشه كيسه ابم😞

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم جانم که جوابمو دادی ⁦❤️⁩انشالله بسلامتی 

خواهش میکنم عزیزم انشااله تونسته باشم کمکت کنم الهی خودتم زودی مادر بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم انشااله تونسته باشم کمکت کنم الهی خودتم زودی مادر بشی

پناه برخدا والا من با شوهرم حرف زدم بهم گفت تهران رو بیخیال شو چون سخته رفت و آمد نمی تونیم من هرچقدر اصرار کردم فایده نداشت ولی تحقیقی که کردم ساری ،مرکز ناباروری حضرت مریم تعریفشو میکردن زنگ زدم و نوبت گرفتم قرار برم اونجا برام دعا کنید 🥺

خواهر های گلم من قبل از تخمک کشی که اسمش فکر کنم پانکچر باشه ببخشید اگه اشتباه میگم چون زیاد اطلاعات ...

من مرکز مشتاق اصفهان تخمک کشی کردم. اسگرم بسیار وصعیت بدی داشت و با بیوپسی از بیضه اسپرم گرفتن. خودم سنم 39 ساله و به دلیل سن بالا 12 تا تخمک داشتم که فقط دوتا جنین بلاست سیت بهمون داد. اولین جنین رو انتقال دادم منفی شد. الان هم شش روزه دومیش رو انتقال دادم. اگر تهران هستی مرکز مام. رویان و این سینا میگند خوبه. اصفهان هم مشتاق خوبه. اینقدر این عمل پیچیده و حالات مختلف داره دنیایی واسه خودش. نگران نباش و کفش آهنی بپوش😍😍😍😍