2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
بچه هااااا تيترم ١٠١ شده روز ٩ انتقال خوشحالم خيلي امااا دوباره الان لك مياد ازم  خيلي نگرانمم ...

مبارکت باشه گلم چشم و دلت روشن. باید یه شیاف اضافه کنی. خدا رو شکر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله ۹ ماه بچسبن ب دلت و سالم بغلشون بگیری منم ازروز ۲ گودی کمرم خیلی شدید درد میکنم درد پری هم ز ...

تبسم جان معلومه خیلی استرس داری استرس سمه برامون عزیزم انشالا که مثبتی. خودتو سرگرم کن فیلم کمدی ببین اگه بلدی عروسک بافی کن. 

خیلی به من روحیه میده از الان به فکرم برا دخترم چی ببافم😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
والا از شیاف اصلا خوشم نمیاد😅😅 خوردنی باشه راحت تره خوردنی ضد یبوست که بعد از انتقال ضرر نداشته ...

عزیزم هلو زرد الو الو الو خشک قیصی گلابی انجیر 

منم بعد پانکچرم بیوست شدید داشتم شربت منیزیم گرفتم اون خوب کرد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام دوستان. ایشا... حاجت روا شین و نی نی خوشگل و سلم و صالح بغلتون باشه. راستش دوست نداشتم تاپیک بزنم گفتپ همینجا با شما دوستان حرف بزنم. 

۱۵ میلیون شایدم بیشتر خرج کردیم اونم فقط یه تخمک داشتم کیفیت جنین خوب ضخامت آندومتر خوب و هر چی گفتن و رعایت کردم.‌ولی وقتی خدا بگه نه یعنی نه. من که خودم به شخصه به این مورد خیلی اعتقاد دارم. درسته وقتی انتقالم منفی شد ناراحت شدم ولی همش این معنی از قرآن یادم میاد که خدا میگه بنده هام اینطورین که وقتی نعمتی بهشون نمیدم ناراحت میشن نا امید میشن ولی این کار من به صلاحشون. دلم آروم میشه.‌ زور که نیست مگه میشه با حکمت خدا جنگید وقتی نمیخواد چیکار می تونم کنم. فقط امروز این حرف شوهرم دلم شکوند که چون تو روز اول ناراحت شدی نگرفته، منم میگم خوب ناراحتم نکن. ولی اونم گذرا بود انچنان طولانی هم نبود. قبول نمی کنه. اصلا حرفش منطقی نیست. منم گفتم بهتره بریم پیش روان شناس حرف های دوتامون بسنجه بعد بچه دار شیم. آخه چرا مقصر من میدونی آخه؟ 

راستی یه مدتیه به خودم قول دادم وقتی ناراحته و عصبانیه حرف نزنم تا آروم شه. بعد حرفم بزنم بهش. 

میدونید چی بیشتر من می سوزنه با دی اف آی ۲۸ که قبلا حالا ۳۱ بوده میکرو کردیم حالا میگه حتما کیفیت تخمک بد بوده. انکار نمی کنم اینو ولی ای بابا اسپرم خودت هم آنچنان خوب و سرحال نیست. دلم خیلی میشکنه وقتی همه چی منو مقصر میدونه. ولی آخرش آروم شد خدارو شکر خدارو هزار مرتبه شکر. سخته ولی تو این راه بایستی خیلی صبور بود. بهش میگم ای وی اف و ناباروری الکی نیست صبر میخواد. خدا داره صبر مارو امتحان می کنه.‌ببخشید زیاد حرف زدم. برای همدیگه دعا کنیم.🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

بچه ها من از استرس دارم ديوونه ميشم شوهرم از ديشب تا حالا ابريزش بيني داره علائم ديگه اي نداره همش ميگم نكنه كرونا باشه طفلي خيلي خيلي رعايت ميكنه اما حس ميكنم دلتاست😭😭😭من اگر مبتلا بشم چه خاكي تو سرم كنم بچه ها نميدونم چيكار كنم واقعا اشكم همينجوري ميريزه😭

بخدا اوني كه رعايت نميكنه ماسك نميزنه مدام مهمونيه عروسيه بيرونه مبتلا نميشه اونوقت ما سريع مبتلا ميشيم نميدونم واقعا😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من از استرس دارم ديوونه ميشم شوهرم از ديشب تا حالا ابريزش بيني داره علائم ديگه اي نداره همش م ...

رفتین دکتر؟ زودتر برین تکلیفتون مشخص شه. با استرس چیزی درست نمیشه که. ایشا... یه سرماخوردگیه که زود خوب میشه. از تاپیکات فهمیدم بارداری. ایشا... به سلامتی بارت زمین میذاری نی نی خوشگلتو بغل می گیری. بهترین کار نراجعه به پزشک

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
نگران نباش عزیزم میاد بالا با رها شدن تخمک، نهایتا هم نیومد بهت احتمالا پروژسترون میدن، خیلی پایین ن ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم پرد رو که نباید یهو قطع کرد و چون سرم داشتی حتما با متخصص ایمنی مجدد ویزیت بشو

پردنیزولون رو قطع نکردم فقط دوزش رو کم کم کمش کردم که تا الان شده نصف الانم دارم نصف پردنیزولون میخورم 

سرم هم ۱۰۰ سی سی اینترالیپید ده درصد در ۲۰۰سی سی نرمال سالین بود 

عزیزم بنظرت این لک های قهوه ای بخاطر چیه

ابپز با ابلیمو ؟

من آبلیمو نمیزنم نمک و فلفل میزنم میخورم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍