2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يه سوال ببخشيدا بچه ها خنگ نيستم اما شك كردم شياف پروژسترون ٤٠٠ گفت بزارم دكتر همون مقعد ديگه؟؟ واژن ...

میشه از هر دو گذاشت عزیزم. زنگ بزن بپرس از دکترت. من واژینال گفته بود بذارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گندمی من به شدتتتت گرماییم ولی دیشب لرز گرفته بودم.موهای تنم سیخ میشد شورم متعجب بود خودمم همینطور، ...

عزیزم نی نی های شماام بسلامتی لانه گزینی کردن😍😍شب بی بی میزارم برام دعا کن

عزیزم روزی که آمپولو زدی رو هم حساب کردی؟ اگه من پنجشنبه رو هم حساب کنم فردا میشه ۵ روز

اره حساب کردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم مگه میشه؟؟!!! قطعا فشار سنج های بیمارستان میتونن فشار رو بگیرن  رگ هم حتما رگ بزرگ و منا ...

اخه دوتا دستگاه فشار داریم فشار همه رو میگیره ولی برای من ارور میده

رگ هم که هرچی رگ تو دست هست زدن دیگه هیچ رگ خالی نمونده

سوزن هم بچگونه بود چون فشارم پایین بود

میشه خونم زیادی رقیق شده باشه؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اسم داروخونش رو بهم میگی عزیزم 

داروخونه ارشاد

اگه گذر همسرم خورد میگم بپرسه دارن یا نه خبرشو بهت میدم

داروخونه ارشاد اگه گذر همسرم خورد میگم بپرسه دارن یا نه خبرشو بهت میدم

عزیزمی دستت درد نکنه نمیخواد یکی از بچه ها اینجا داشت از اون قراره بگیرم 😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اخه دوتا دستگاه فشار داریم فشار همه رو میگیره ولی برای من ارور میده رگ هم که هرچی رگ تو دست هست زدن ...

دستگاه ديجيتال استفاده نكن

مورد دوم اينكه زياد و پشت هم فشار بگيري ارور ميده به خاطر رگ دستت با دستگاه فشار قديمي ها راحتتر ميشه گرفت اگه داري

سلام عزیزم خوبی نی نی جانت خوبه؟؟؟ عزیزجان شما میدونی برا رفلاکس دارویی هست یا نه از دیروز بچم فقط ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ شکرخدا ما خوبیم . ببین تو ساری دکتر کرمی هست که فوق تخصص گوارش کودکان هست من یه بار پسرم رو بردم پیشش بهش امپرازول داده بود میگفت رفلاکس داره در صورتی که پسر من هیچ علائمی نداشت یه هفته بهش دادم بعدش دیدم اصلا خودش نمیخوره و همش میریخت بیرون از دهنش دیگه هم ندادم بهش . من خیلی ازش خوشم نیومد و دیگه نبردم حالا دوست داشتی ببر برای چکاپ ‌. جدای از اون هم دکتر بهروز مقدادی رو هم بهت پیشنهاد میکنم که یه وقت مشاوره تلفنی بگیری علائم و بهش بگی ببین چی تجویز میکنه دکتر خوبیه . در کل باید رعایت کرد فقط . شیر خودتو میخوره یا شیرخشک ؟ اگه شیرخشک هردفعه چند سی سی میدی ؟ وقتی خوابید حتما به پهلو و سطح شیبدار باشه ‌ . بعد از شیر خوردن حتما حتما ۲۰ تا ۳۰ دقیقه رو شونه ات نگه دار که آروغ بزنه

انوکسا رو دکتر حیری کهن دفعه قبل هم داده بود اما دکتر زرنانی هم نامه دادند که قبل از انتقال باید ۴۰ ...

مرسی عزیزم منم اینبار ۴هزار داشتم. ولی از روز انتقال.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻