2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکرخدا خوبیم . من که استرس واکسنشو دارم دو هفته دیگه باید بزنه . راستی غذارو شروع کردی ؟

سلام عزیزم خوبی نی نی جانت خوبه؟؟؟

عزیزجان شما میدونی برا رفلاکس دارویی هست یا نه از دیروز بچم فقط داره بالا میاره نمیدونم چیکار کنم هر راهی و هم بگی امتحان کردم پلی بازم فایده نداره بازم بالا میاره شیرو برا همینم همش گشنشه طفلی...دکتر بردمش اون دفعه ای گفت دارویی برا درمانش نیست همشون از بازار جمع شدن بدبختانه

سلام دوستان من امروز بتا رو تکرار کردم ، دوبرابر شده جواب ۳۱۶ بود مرسی از دعاها و انرژیهای مثبتی ...

مامان سوفی خیلییی تبریک میگم عزیزم...خداروشکر جواب اون همه صبر و تلاش و سختی و گرفتی بالاخره

خیلی برات خوشحال شدم عزیزم❤😍

اره اسپرين هم ميخورم چشم فردا زنگ ميزنم بهشون دلم ارومتر شد 

نترس من خونریزی کردم که انشاالله هیچکس نبینه

کلی لخته دفع کردم و پتوی زیرم پر خون شد تو مطب با اینکه پوشک بچه گذاشته بودم خون از پاچه ام میریخت در این حد!!!!

ولی به لطف خدا سونو شدم سالم بودند

اصلا نگرانی به خودت راه نده و فقط استراحت کن

انشاالله نی نی داره جاشو محکم میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

دوستان کسی تجربه ای داره؟

من از دیروز  هیچ دستگاه فشاری فشارمو نمیگیره و ارور میده بالای ۱۰  ۱۵ بار امتحان کردیم!!!!
دو نفر تزریقاتی اومدن سرم هم که میزنند رگم بعد پنج شش تا قطره سرم پاره میشه
پنج شش جامو امتحان کردن نشد که نشد

از چیه؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مامان سوفی خیلییی تبریک میگم عزیزم...خداروشکر جواب اون همه صبر و تلاش و سختی و گرفتی بالاخره خیلی ب ...

سلام عزیزم ، خوبی؟ پسرت خوبه؟

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️ محبت داری

از دعاهای شما دوستای خوبم و خانواده ام بود که جواب گرفتم

دعا کن همه چیز خوب پیش بره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ميگن علائم دلتاي لعنتي ابريزش بينيه خداروشكر تب و بد درد و گلودرد و اينارو نداره فقط ابريزش نميدونم ...

اصلا نگران نباش 

یادته من هفته ۲۲ گرفتم 

منم فقط آبریزش بینی داشتم دو روزه خوب شدم .یعنی اگه بخاطر بچه نبود تست هم نمیدادم .دکتر هم رفتم فقط واسم ویتامین سی و دی نوشت 

کلی مایعات خوردم و آبلیمو با آب ولرم و کمی عسل خیلی زود خوب شدم .همسرم از من نگرفت .استرس نداشته باش 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ای وای طفلکی…  نمیدونم عزیزم. چرا سرم بابد بزنی؟ خوبی؟

ویار خیلی شدید و ضعف 

دیروز حالم خیلی بد بود و از همون موقع دیگه فشارم گرفته نمیشه

سرم هم رگ رو پیدا میکنند ولی بعد چند قطره رگ پاره میشه و میره زیر پوست

الان دیگه دستم هیچ جاش جا نیست که یکی دیگه بیاد بزنه همه رگام کبود

آخی… طفلکی… انشالله بهتر بشی امروز 🙏🏻

ممنونم عزیزم

خدا نی نی نازتو حفظ کنه

سلام دوستان کسی انوکساپارین ۴۰۰۰ داره که لازم نداشته باشه؟ یکی از دوستامون چند بار گفت که داره ...

@ساریامونا

ایشون داشتن هر کاری میکنم ابی نمیشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤