2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم وقتی انتقال بدم منظور از استراحت ینی چی؟ینی باید فقط دراز بکشم؟نمیشه بشینم؟

عزیزم خم و راست نشو خودتو خسته نکن. و راه برو که خونرسانی انجام بشه. ۳ روز اول بیشتر مواظب خودت باش

خدایا شکرت

من روز ۱۳ انتقالم

بچه ها من کمرم داره نصف میشه
پایین کمرم که میشه دنبالیچه عین سنگ شده درد بدجور پخش شده تو لگنم😢😢 الان دیگه از درد میسوزه

حتی نمیتونم دراز بکشم میخوابم بدتر میشه

عین نبض داره میزنه نمیدونم از درده

آزمایش ندادم بیبی هم نزدم ولی علایم درد پریودی و لک قهوه‌ای داشتم 

کسی اینجوری بوده؟!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر شدید؟ بارداری بسلامتی؟

نمیدونم روز ۵ انتقالم اره روز دوم صبح ازدرد گودی کمرم ازخواب بیدارشدم کم مونده بود گریه کنم الانم تا یکم کارمیکنم دردش شروع میشه فقط باید دراز بکشم 

نمیدونم روز ۵ انتقالم اره روز دوم صبح ازدرد گودی کمرم ازخواب بیدارشدم کم مونده بود گریه کنم الانم تا ...

خیلی بده واقعا نفسم میگیره

انشالله مثبت باشیم و پایدار با اینهمه درد

@pishool     سلام عزیزم انشالله حال خودتو نی نی خوبه. میگم گلم سوپراکل رو چه ساعتی میخور ...

سلام عزيزم ممنون گلم😍 روزي يدونه ميخورم، راجع به ساعتش چيزي بهم نگفت دكتر 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان. ایشا... حاجت روا شین و نی نی خوشگل و سلم و صالح بغلتون باشه. راستش دوست نداشتم تاپیک بز ...

عزیزم می دونم چقدر سخته 

بچه های اینجا میدونن من ۵ بار پانکچر شدم و خیلی کارها کردم خیلی… نمیخوام طولانیش کنم

ولی تو این راه هربار ممکنه یکی از کوره دربره و یه چیزی بگه

فقط باید عصبانیت و ناراحتی رو مدیریت کرد

من چند بار عصبانی شدم و به همسرم گفتم تقصیر اسپرم داغون توئه 

هربار هم چوبشو خوردم… خدا یه کاری کرد که دیگه نگم

به همسرت بگو میدونم خیلی ناراحتی، منم ناراحتم ولی دلیل نمیشه به همدیگه حمله کنیم. این مشکل ما هست فرقی نداره کدوممون

با هم حلش میکنیم

انشالله خدا کمک کنه طبیعی بارداربشی ❤️🙏🏻 براتون آیت الکرسی میخونم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شياف نداده بود بهم ميگفت نيست شياف بجاي امپول پروژسترون داده هر روز ٢ تا ميزنم

یعنی شیاف پیدا نمیشه؟ من دیدم شما گفتین نیست امروز رفتم یه داروخانه داشت از ترسم چند تا بسته خریدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اخه من سینه درد داشتم ولی یهویی قطع شدنش اصلا واسم خوش ایند نیست،،نمیدونم چکارکنم

عزیزم منم اون اوایل سینه درد داشتم و کلیم ورم کرده بود سینه هام اما از هفته ۱۱ یا ۱۲ دیگه کلا دردش رفت و شل شد با اینکه من چند قلو حامله بودم تا آخر بارداری هم همونطور شل مونده و دردم نگرفت اصلا ولی من مثل شما حساس و نگران نشده چون خیلیارو شنیده بودم که اینطورین...جای نگرانی نیست