2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بچه ها من از استرس دارم ديوونه ميشم شوهرم از ديشب تا حالا ابريزش بيني داره علائم ديگه اي نداره همش م ...

ای جون دلم اصلا ناراحت نباش اگه اگه زبونم لال کرونا هم باشه قرار نیست حتما تو هم بگیری از هم این چند روز جدا بخوابید. پسر خاله همسرم کرونا گرفته زنشم گرفته اونم ۶ ماهشه ولی خدا رو شکر دو سه روز اول یکم حالشون خوب نبود الان خوبه خوبن. نگران نباش فدات شم قربون خودتو نی نیات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نرفته فعلا. خيلي ميترسم😔😔😔

برین ولی این مطب های خصوصی برین. دکتر عمومی حاذقی باشه. بیشتر این پزشک های عمومی خوب این بیماری کنترل می کنن. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
شياف نداده بود بهم ميگفت نيست شياف بجاي امپول پروژسترون داده هر روز ٢ تا ميزنم

فردا صبح زنگ بزن ببین برات چی اضافه میکنه نگران نباش لک عادیه توی آی وی اف

ای جون دلم اصلا ناراحت نباش اگه اگه زبونم لال کرونا هم باشه قرار نیست حتما تو هم بگیری از هم این چند ...

اينقدر گريه كردم چشام باز نميشن براي طفل معصوماي تو شكمم ميترسم خودم به جهنم😭😭اخه اين چه كوفتيه كه تمومي نداره تا كي استرس و نگراني بايد تو جونمون باشه خسته شديم بخدا😔😔

خداياشكرت....❤️ 
اينقدر گريه كردم چشام باز نميشن براي طفل معصوماي تو شكمم ميترسم خودم به جهنم😭😭اخه اين چه كوفتيه كه ...

حتما فردا همسرت رو بفرست تست کرونا بده‌. نگران نباش الان هیچیتون نمیشه عزیزم قربون چشمات. دو تا فسقل خاله رو صحیح و سلامت به دنیا میاری عزیزم

برین ولی این مطب های خصوصی برین. دکتر عمومی حاذقی باشه. بیشتر این پزشک های عمومی خوب این بیماری کنتر ...

امشب رفت مطب خصوصي اينقدر شلوغ بود بيشتر ترسيديم. صبح ميره حتما😔

خداياشكرت....❤️ 
اينقدر گريه كردم چشام باز نميشن براي طفل معصوماي تو شكمم ميترسم خودم به جهنم😭😭اخه اين چه كوفتيه كه ...

خانومی ناراحتی برات سمه. به فکر نی نی هات باش.از کجا معلوم حالا کروناست. غذای آبکی سوپ آب هویج بهش بده خیلی خوب درمان می کنه. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
امشب رفت مطب خصوصي اينقدر شلوغ بود بيشتر ترسيديم. صبح ميره حتما😔

ایشا.. میره خوب هم میشه حتما. خودتو ناراحت نکن رعایت کن مواظب خودت و نی نی هات باش‌. نفس عمیق بکش و توکلت کن بخدا

خانومی ناراحتی برات سمه. به فکر نی نی هات باش.از کجا معلوم حالا کروناست. غذای آبکی سوپ آب هویج بهش ب ...

ميگن علائم دلتاي لعنتي ابريزش بينيه خداروشكر تب و بد درد و گلودرد و اينارو نداره فقط ابريزش نميدونم چه در انتظارمونه😔برام دعاكن دوستم❤️

خداياشكرت....❤️ 
ميگن علائم دلتاي لعنتي ابريزش بينيه خداروشكر تب و بد درد و گلودرد و اينارو نداره فقط ابريزش نميدونم ...

قربونت بشم نگران نباش. ایشا...یه سرماخوردگیه ساده است. محتاجیم به دعا. 🤲🤲🤲