2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منفی بود عزیزم جنینام دو روزه بودن یکیشa و دوتاش ab ضخامتم خوب بود نمیدونم نشد دیگه😔

خیلییی متاسفم خدا به دلت آرامش بده عزیزم درکت میکنم چون این لحظه رو تجربه کردم انشالله قویتر از قبل و با تجربه تر دوباره شروع میکنی. دیگه جنین نداری؟ دکترت کی بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلییی متاسفم خدا به دلت آرامش بده عزیزم درکت میکنم چون این لحظه رو تجربه کردم انشالله قویتر از قبل ...

گریه هامو کردم عزیزم نشد دیگه خدا نخواست

نه ندارم فقط س تا تخمک داشتم ک جنین شد سه تاشم انتقال دادن..

دکترم دکتر طرازی بودن منتها هم پانکچر هم انتقالمو دکتر انصاری پور انجام دادن

بنظر شما با دکتر طرازی ادامه بدم یا انصاری پور؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خیلییی متاسفم خدا به دلت آرامش بده عزیزم درکت میکنم چون این لحظه رو تجربه کردم انشالله قویتر از قبل ...

گلم میگم جنینای من دو روزه بودن امروز ۱۵ انتقالم هست 

ممکنه نشون نداده باشه ؟یا دیگه منفیه؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
گریه هامو کردم عزیزم نشد دیگه خدا نخواست نه ندارم فقط س تا تخمک داشتم ک جنین شد سه تاشم انتقال دادن ...

عزیزم انشالله به زودی اشک شوق بریزی. حقیقتا من اصلا موافق مراکز نیستم خصوصا ابن سینا که خودمم اونجا بار اول منفی شدم دکترمم طرازی بود قطعن انصاری پور رو انتخاب میکردم. چرا جنینات رو دو روزه انتقال دادن مگه رشدشون خوب نبوده؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم انشالله به زودی اشک شوق بریزی. حقیقتا من اصلا موافق مراکز نیستم خصوصا ابن سینا که خودمم اونجا ...

نمیدونم عزیزم چرا دو روزه انتقال دادن چیزی بهم نگفتن

ممنونم عزیزم امید بخدا

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عریزم فکر کنم در مورد عفونت حق داری .چون گاهی مصرف آنتی بیوتیک باعث ایجاد عفونت میشه  در مورد ...

نمیدونم آستاره جان ، یبار میگم همه چی دست خداست ، توکل کنم به خدا برم پیش همین دیباوند تو جهاد

بعد یه استرس و فکر مشغولی هی میاد سراغم میگم بگردم بیشترتحقیق کنم ، دکتر دیباوند رو دکتر شوهرم خردمند گفت بریم . همسرمم همش میگه جهاد بریم ، من خودم میخواستم یه ویزیت پیش زرگر مهزیار برم

از بس فکر وخیال کردم و تو نت سرچ کردم دارم دیوونه میشم😟

گریه هامو کردم عزیزم نشد دیگه خدا نخواست نه ندارم فقط س تا تخمک داشتم ک جنین شد سه تاشم انتقال دادن ...

به نظر من فرقی نداره زیاد.

من اول با معترف انتقال دادم.

۳ تا.

یکیش گرفت ، یکیش هم فقط ساک بارداری .

اونم سقط شد.جاگیریش گفتن از اول خوب نبوده.

دفعه دوم با طرازی، دوتا انتقال دادم ، دوقلو شد.

ولی ب نظرم همه در یک سطح هستن.

بیشتر به کیفیت جنین و بعد هم شانس بستگی داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
برای بلاست هزینه میگیرن؟بعد خودشون پیشنهاد میدن که بلاست کنیم یا نه؟

بله.

بله. قاعدتا تعداد بالا باشه پیشنهاد میدن.

چون امکان از بین رفتن یک سری جنین ها این وسط هست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
والله زنگ زدم دکترم میگه به جوابای بی بی چک کاری نداشته باش همون تایمی که گفتم برو ازمایش خون بده . ...

اره خب دکترا فقط ازمایش رو قبول دارند انا شما بد به دلت راه نده مثبتی  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40