2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
سلام مرسی عزیزم 🌹🌹 بله خیلی سخته جنین هم دیگه ندارم و ذخیره م هم خیلی پایین واقعا دیگه نمیدونم چی ...

عزیزم یکمی به بدنت و ذهنت استراحت بده،یه نسافرت حتی شده کوتاه برو.و بعد با قدرتتتت شروع کن قطعاااااا خدا جواب تلاش هات رو بابهترین نینی ها  میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم خوبه از امروز روزی یه ساعت پیاده روی داشته باش.لوبیا سبز بخور حتمااا روزی حداقل ۸ لیوان آب ...

ینی زیاد میشه آخه دکترم پنجشنبه وقت داده برم سنو ک زمان انتقال را مشخص کنه

چرا میشه عزیزم میتونی ۶ روز بعدش بعدی تو کشورای دیگه اولین آزمایش خون بعد از انتقال روز ۹ هست

مامان سوفی جان درخواست دوستی بهت دادم واسه قرص کیوتن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام من روز ۱۴ انتقال جنینم ...جنین ۲ روزه برام انتقال دادن . فردا باید آزمایش بدم امروز میتونم ب ...

سلام عزیزم چی شد آزمایش دادی انشالله که مثبتی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟امروز روز یازده انتقالم اما لک لانه گزینی نداشتم.یعنی اگه لک نداشته باشم یعنی مثبت ن ...

نه عزیزم خیلیا لک لانه گزینی ندارن

اگه نداشتی خداروشکر کن واقعا استرس بدی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم خوبه از امروز روزی یه ساعت پیاده روی داشته باش.لوبیا سبز بخور حتمااا روزی حداقل ۸ لیوان آب ...

سارا جان لوبیا سبزو چجوری بخوریم خام یا پخته

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نمیدونم دودلم برم باهاش ، رفتم مطبش پر زن های مسن بود ، همش چندتاجوون توش بود که دوسه تاشون حامله بو ...

عریزم فکر کنم در مورد عفونت حق داری .چون گاهی مصرف آنتی بیوتیک باعث ایجاد عفونت میشه 

در مورد اینکه کارها رو به دستیار واگذار میکنه همه دکتر ها همینطورن .امیرزاده هم همین جوره .دکترها فقط سونو انجام میدن و دستور دارویی میدن و اینکه آزمایش نگاه میکنن 

من کلا از خود دکتر و منشی هاش راضی م .همیشه به سوالاتم جواب داده ولی خوب این دلیل نمیشه که همه احساس رضایت داشته باشن .تو اگر حس آرامش نگرفتی دکترت عوض کن چون واقعا مهمه که بیمار با پزشکش بتونه ارتباط برقرار کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...