2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
ایشالله عزیزم خدا بخیر بگذرونه واسه هممون،،از دیروزم کمردردم دارم ولی وقتی زیاد میشینم

منم خیلی نگرانم

دلم میخواد یه سونو دیگه برم تا غربالگری😰

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ایشالله عزیزم خدا بخیر بگذرونه واسه هممون،،از دیروزم کمردردم دارم ولی وقتی زیاد میشینم

شمام سونو پول دوتا میدی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی نگرانم دلم میخواد یه سونو دیگه برم تا غربالگری😰

منم امروز مبگفتم کاش برم دیگه نمیدونستم تعطیلیه،،شما اخرین سونوت کی بوده؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شمام سونو پول دوتا میدی؟

نه باباهمون۵۵هزار که قبلا دادم همونه،مگه شما پول دوتا میدی؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

دوستان سونو ساک جنین و تشکیل قلب چند وقت بعد از انتقال باید بریم؟ یعنی چند هفتگی؟

من بتام روز ۱۵ انتقال  ۳۰۰ خورده ای بوده مسئول آزمایشگاه به همسرم گفته به احتمال زیاد دوقلو هستش، برا همین باز باید بریم آزمایش

وقتی به شوهرم گفته سیصد و خورده ای شوهرم فک کرده گفته صد و خورده ای، دیگه امروز که بهشون پیام دادم که عدد بتا رو برام بفرستن فهمیدم که همسرم اشتباه کرده

آزمایشگاه بتای بالای ۲۰ باردار اعلام میکنه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
دوستان سونو ساک جنین و تشکیل قلب چند وقت بعد از انتقال باید بریم؟ یعنی چند هفتگی؟ من بتام روز ...

من چهار هفتگی که رفتم ساک تشکیل شده بود ولی جنین نبود

نه باباهمون۵۵هزار که قبلا دادم همونه،مگه شما پول دوتا میدی؟

اره هرجا میرم پول دوتا میگیرن

شما کجا میری سونو؟پیش دکترت؟

منم امروز مبگفتم کاش برم دیگه نمیدونستم تعطیلیه،،شما اخرین سونوت کی بوده؟

۲۸ام😕

دوستان سونو ساک جنین و تشکیل قلب چند وقت بعد از انتقال باید بریم؟ یعنی چند هفتگی؟ من بتام روز ...

روز ۱۵ بتا ۳۰۰؟بتاتون عادی

اره هرجا میرم پول دوتا میگیرن شما کجا میری سونو؟پیش دکترت؟

اره من بیمارستان میرم دکترم خودش سونو میکنه ،،،ولی بیرون نرفتم ببینم چجوریاست

۲۸ام😕

تقریبا باهم بودیم من چهارشنبه میخام برم تا اون موقع صبرم تموم میشه، ایشالله که حال نی نیامون خوبه عزیزم

اره من بیمارستان میرم دکترم خودش سونو میکنه ،،،ولی بیرون نرفتم ببینم چجوریاست

منم بیمارستان سونو عادی میگیره ولی بیرون پول دوتا یا ۱.۵ برابر میگیرند

عزیزم شما ای وی اف کردین ؟دفعه اول جواب گرفتین؟ببخشید هزینش چقدر شد؟سوالم زیاد شد😅

بله عزیزم

نه بار دوم

اگه انشاالله بار اول نتیجه بگیرید۲۰ میلیونی میشه با همه چییییی

ولی من خیلی بیشتر از اینا خرج کردم