2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر های گلم سلام  من تحقیقی که کردم میگفتن دکتر عارفی،،دکتر فاطمه رزاقی،،دکتر نصر ،دکتر میرداماد خوبن 

بعضی‌ها خیلی قبول داشتن و بعضی‌ها نداشتن من موندم کدوم خوبه برای آی وی اف شما کدوم مرکز میرین و راضی هستین لطفاً تجربهاتون بگید تا استفاده کنیم ممنونم 

مرکز خوب تهران هم معرفی کنید ممنونم ازتون🙏🥺

خانوم هایی که دوقلو باردارین اولین عدد بتاتون یادتونه؟

روز ۸    ۲۰۰ بود

۴۸ ساعت بعد ۶۰۰

کلا سه برابر میشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خواهر های گلم سلام  من تحقیقی که کردم میگفتن دکتر عارفی،،دکتر فاطمه رزاقی،،دکتر نصر ،دکتر میردا ...

من واقعا از دکتر عارفی راضیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم شما چرا پس روز ۸ ازمایش دادین 

بی بی چک زدم‌ مثبت شد طاقت نیاوردم رفتم ازمایش

جنیناتون بلاست بودن ؟

من دوتا جنین ۳ روزه انتقال دادم از امروز صبح گودی کمرم خیلی شدید درد میکنه صبح ک گریه کردم الان بهترم ب نظرت کی لانه گزینی میکنه جنین س روزه

جنیناتون بلاست بودن ؟ من دوتا جنین ۳ روزه انتقال دادم از امروز صبح گودی کمرم خیلی شدید درد میکنه صب ...

نه ۳ روزه

جنیناتون بلاست بودن ؟ من دوتا جنین ۳ روزه انتقال دادم از امروز صبح گودی کمرم خیلی شدید درد میکنه صب ...

روز چندمی

عجیبه خیلیا قبل انتقال عمل میکنن اگه به دکترت اعتماد داری که درست تشخیص میده پس همون کارو کن و نگران ...

انشاالله که خیره برات جونم انشاالله مثبت بشی 

یه سوال دیگه اینکه ال دی الان استفاده میکنم بخاطره کیستم و تقویتی دارم از اون ور فرتیل سی ام و کیوتن اینا تداخل دارویی ندارن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
۲

هنوز زوده 

البته این دردا طبیعی من تو دوتا انتقال داشتم

ولی توی این انتقالم روز سوم معده درد خیلی شدید کردم