2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
من بار ۴ انتقالمه دعا کن مثبت بشم روح و روانم خستس

حتما عزیزم

انشاالله که اخرین انتقالته و الان مامان شدی😍

توکل کن به خدا و راضی باش به رضای خودش 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز زوده  البته این دردا طبیعی من تو دوتا انتقال داشتم ولی توی این انتقالم روز سوم معده درد ...

ب من امپول پروژسترون ندادن فقط شیاف دادن شاید کمر دردم ب همین خاطره ولی یکمم گوشه فکرم خوشحالم میگم نکنه جنینام همون روز اول لانه گزینی کرده باشن😆😆😆

ب من امپول پروژسترون ندادن فقط شیاف دادن شاید کمر دردم ب همین خاطره ولی یکمم گوشه فکرم خوشحالم میگم ...

انشاالله عزیزمممم

من خیلی زود علائمم شروع شد

روز چهارم از بعضی غذاها حالم بد میشد و هنوز ادامه داره

ولی انتقال اولم اصلا اینجوری نبودم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

دخترا کسی بوده با وجود میوم خارج از رحمی انتقال مثبت داشته باشه.⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله که خیره برات جونم انشاالله مثبت بشی  یه سوال دیگه اینکه ال دی الان استفاده میکنم بخاط ...

انشالله عزیزم. همچنین. فکر نکنم چون منم واسه پانکچرم ال دی داد و همراش کلی ویتامین. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

چقدر دلم دوقلو میخاد

👶👶

بگو کی نمیخاد😅

مامانای دوقلو هیچ فکر میکردین نی نی هاتون دوتا بشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چقدر دلم دوقلو میخاد 👶👶 بگو کی نمیخاد😅 مامانای دوقلو هیچ فکر میکردین نی نی هاتون دوتا بشه؟

منم دو قلو می‌خوام 

خدا به وقت همین وقت اذانش دو قلو بده سالم باشن به همه اونا که دوقلو میخوان

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا کسی بوده با وجود میوم خارج از رحمی انتقال مثبت داشته باشه.⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🙏🙏🙏🙏🙏

اره عزیزم دوست من یه میوم نسبتا بزرگ خارج رحمش داره اما خدا رو شکر انتقالش مثبت شد فقط دکترش گفت که ممکنه ماههای اخر کمی درد داشته باشه که خدارو شکر تا الان که ماه هشتم هست مشکلی نداشته

اره عزیزم دوست من یه میوم نسبتا بزرگ خارج رحمش داره اما خدا رو شکر انتقالش مثبت شد فقط دکترش گفت که ...

شکر خدا منم سه تا کوچلوشو دارم انشاالله انشاالله انشاالله مثبت بشم حلش کنم دعام کنین 

از بوی غذا بدم میاد فقط حالتشو دارم

شما دقیقا مث منی، همون میشه حالت تهوع دیگه، قرار نیست حتما بالا بیاری که، منم صبح بلند میشم هی میگم وای چرا امروز تهوع ندارم،هر روزم دارم سینه هامو چک میکنم، بخاطر همین ی هفته زودتر رفتم سونو

منم دو قلو می‌خوام  خدا به وقت همین وقت اذانش دو قلو بده سالم باشن به همه اونا که دوقلو میخوان

الهی آمین

کاش میشد😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻