2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046478 بازدید | 684515 پست
گلم هیسترو رو بیشتر برا چی انجام میدن؟؟

اگه پلیپ یا مشکلی توی رحم باشه رو نشون میده و برطرف میکنن و رحم پاکسازی میشه یه جورایی که در صد موفقیت لانه گزینی جنین بالا میره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از روز ۷ سیکلم استرادیول خوردم روزی سه تا ۱۸ اردیبهشت روز ۴ سیکل سونو شدم برای ۲۱ اردیبهشت ...

مرسی عزیزم 

خیالم راحت شد آخه من امروز پری شدم نوبت سونوم ۶ روز دیگه ست گفتم شاید دیر باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم، من از سه سیکل شروع کردم، روزی 3 تا.

مرسی گلم 

برنجک جان سیکلت بلند بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره دیگه سپردم به خود دکتر چون بنده خدا شرایط منم خوب میدونه. انشالله که شما هم هر چی خیره برات پیش ...

قربونت عزیزم .ممنون از دعای خیرت 😘

اگه پلیپ یا مشکلی توی رحم باشه رو نشون میده و برطرف میکنن و رحم پاکسازی میشه یه جورایی که در صد موفق ...

منم میوم دارم اوایل بعدها پانکچر اولم یک عدد بود الان شده سه تا خارج از رحمی هستن از عوارض داروهای هورمونی هست فک می‌کنی با لاپارا برطرف میشه یا هیسترو میگن ممکنه اگه عمل بشه زیاد بشه کاش ایندفعه مثبت بشم و داروها باعث زیاد شدنش نشه چون بعدا شاید لاپارا شدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم میوم دارم اوایل بعدها پانکچر اولم یک عدد بود الان شده سه تا خارج از رحمی هستن از عوارض داروهای ه ...

انشالله که ایندفعه مثبت بشی عزیزم. من نمیدونم خیلی تخصصیه خودت به دکترت بگو حتما چند بار یاداوریش کن. انشالله که مامان میشی به زودی زود انشالله

انشالله که ایندفعه مثبت بشی عزیزم. من نمیدونم خیلی تخصصیه خودت به دکترت بگو حتما چند بار یاداوریش کن ...

عزیزمی که آره چند بار پرسیدم گفتن برا باروری مشکل بوجود میاد اگه الان عمل کنی 

اما رشد می‌کنه ترسمم از اینه کاش خدا رحم کنه

راستی شما انتقالت به کجا رسید

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزمی که آره چند بار پرسیدم گفتن برا باروری مشکل بوجود میاد اگه الان عمل کنی  اما رشد می‌کنه ...

عجیبه خیلیا قبل انتقال عمل میکنن اگه به دکترت اعتماد داری که درست تشخیص میده پس همون کارو کن و نگران نباش ولی اگه نه باز پیش یکی دو تا دکتر برو. من احتمالا بی افته آبان انتقالم عزیزم

خانوم هایی که دوقلو باردارین اولین عدد بتاتون یادتونه؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
خانوم هایی که دوقلو باردارین اولین عدد بتاتون یادتونه؟

من یه بار ازمایش دادم اونم ۱۰۵۹ بود

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏