2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
مرسی گلم  سیکلتون بلند بود ؟ من امروز پری شدم .شش روز دیگه بهم نوبت داده حس میکنم دیره تا اون ...

زودتر بری چیزی نمیشه. اگ دکترت هست و نوبت بگیری میتونی دو روز زودتر بری.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم  دیروز رفتم دکتر واژینال سونو کرد یکم نگران شدم

من ۳ بار واژینال انجام دادم نگران بودم از دکتر پرسیدم گفت بعد دو ماه دیگه فقط شکمی انجام میشه قبلش واژینال و هیچ خطری نداره اصلا نگران نباش اگه بعدش یکم دل درد و کمر درد بگیری طبیعیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون عزیزم  من بارداری طبیعی دارم دکتر بهم شیاف داده  اشکال نداره   به نظرت؟؟

فدات، نه گلم اشکالی نداره، منم بارداری قبلی که طبیعی بود داشتم الانم که با ای وی افه دارم، شیاف همون پروژسترونه و جای جنین رو محکم می کنه عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزيزم اصلا نگران نشو من از روز اول خداروشكر تهوع نداشتم فقط صبح ها از بوي نون يكم حالتشو داشتم يا مو ...

ممنون عزیزم ایشالله که چیزی نیست،،گفتم شنبه برم امروز وفردا که تعطیله 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من ۳ بار واژینال انجام دادم نگران بودم از دکتر پرسیدم گفت بعد دو ماه دیگه فقط شکمی انجام میشه قبلش و ...

منم از دکتر پرسیدم گفت اصلا خطر نداره ولی بازم نگران بودم که رفع شد ممنون عزیزم بابت اطلاع دادنت

فدات، نه گلم اشکالی نداره، منم بارداری قبلی که طبیعی بود داشتم الانم که با ای وی افه دارم، شیاف همون ...

پس خیالم راحت شد 

تا بچه به دنیا بیاد ما مادرا چقدر باید استرس بکشیم😅😅😅 

نگران نباش عزیزم .حتما لازم نبوده که گفته .منم خودم درخواست دادم که هیسترو بشم که البته درصد زیادیش ...

آره دیگه سپردم به خود دکتر چون بنده خدا شرایط منم خوب میدونه. انشالله که شما هم هر چی خیره برات پیش بیاد و مامان بشی با این انتقال به حق این شب عزیز

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤