2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043513 بازدید | 684322 پست
سلام گلم. داروخونه جهاد 20 تا داد فقط. دکتر 30 تا نوشته بود. نمیدونم حالا بعدا باز میدن بهمون اون ده ...

به منم بیست تا اگه پیدا نکردی ویتامین Eبخر

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلامت باشی ولی حس میکنم پایینه هر کی رو ازش پرسیدم میگه ۱۴ باید حداقل ۱۰۰۰ باشی  چرا عزیزم ؟ ش ...

من بتام 5.8 بود متاسفانه، ولی به من گفتن زود اومدی با اینکه روز 14 انتقال اول، روز 12 انتقال دومم بود

خودمم امیدی ندارم ولی همسرم خیلی امیدواره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بتام 5.8 بود متاسفانه، ولی به من گفتن زود اومدی با اینکه روز 14 انتقال اول، روز 12 انتقال دومم بو ...

رنج آزمایشگاه چند بود؟ 

به امیدخدا تا فردا بتات افزایش پیدا کرده، نگران نباش🌸

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
رنج آزمایشگاه چند بود؟  به امیدخدا تا فردا بتات افزایش پیدا کرده، نگران نباش🌸

من تیتر دادم، نوشته ماه اول صفر تا 56000

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم 🤗

از صبح قبل اینکه آزمایش بدم دارم گریه میکنم

فکر کنم افسردگی گرفتم

آخه جنینام تموم شد، توان پانکچر دوباره ندارم

من تخمدان پلی کیستیک دارم فعلا هورمونام به هم ریخته ،درگیر عوارضش شدم ریزش مو شدیدو موی زائد دکتر ا ...

اما یادت باشه بین مصرف اسپیرنولاکتون و بارداری باید ۶ ماه فاصله باشه چون روی جنین اثر بد داره مخصوصا جنین پسر اگه قصد انتقال داری استفاده نکن

بچها طرز خوابیدن باید توسه ماهه اول چجوری باشه، منکه خسته شدم اینقد به پهلو میخابم،،میتونم صافم بخابم یا نه فقط پهلو به پهلو؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچها طرز خوابیدن باید توسه ماهه اول چجوری باشه، منکه خسته شدم اینقد به پهلو میخابم،،میتونم صافم بخاب ...

تا۱۹ هفتگی میشه صاف خوابید

منکه صاف میخوابم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اگه انتقال داری چندماه دیگه که حتما بخور تا هورمونات تنظیم بشه چون خخخخیلی تاثیر داره توی نتیجه.ال د ...

عزیزم اسپیرنولاکتون تو بارداری به شدت خطر ناکه و ممکنه روی جنین مخصوصا رو الت تناسلی جنین پسر اثر منفی داشته باشه

من بتام 5.8 بود متاسفانه، ولی به من گفتن زود اومدی با اینکه روز 14 انتقال اول، روز 12 انتقال دومم بو ...

عزیزم یکروزم یه روزه،،منم یه روز زودتر رفتم ازمایش میگفت باید سروقت خودت بیای ولی وقتی بهش گفتم تست زدم مثبت شده قبول کرد انجامش داد واسم

امیدوارم به این وقت اذان دلت شاد بشه ومامان بشی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم از اون همه جواب که دادین. خدا رو شکر که کسی اینجا ریداکت انجام نداده😕

ریداکت چیه ؟

2810