2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043701 بازدید | 684336 پست
چیکا این علائم عادیه عزیزم . منم سر دخترم اینجوری بودم تازه تو ماشالله دوقلو داری . طبیعیه گلم . است ...

يسره استراحتم پاپيون جون از ترس تا سر كوچه هم نميرم تو خونه هم كاري نميكنم والله 

خداياشكرت....❤️ 
باز خدا رو هزار مرتبه شکر.کی باید بری برای انتقال؟

قربونت برم. انتقالم یکم طول میکشه سه چهار ماه دیگه انشالله به خاطر کیستم قراره یه کارایی انجام بده دکترم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم برام دعا کن همه چی به خیر و خوشی بگذره. این دو تا فسقل تا الان خیلی منو اذیت کردن

قربونش برم من الهی که صحیح و سلامت بغلشون میکنی الهی که به خیر میگذره این چند ماه. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزدلم کامل حست رو درک میکنم منم بتام کمه تو روز نوزده ۹۸ یعنی کم. خدا خودش کمک کنه😭🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم مبارکه..اصلا نگران نباش توکلت بخدا باشه..منم عدد بتام پایینه انشاالله فردا هردوتامون میریم آزمایش میدیم عددش بالا میره 

میتونی کاربر سیم وزینبی رو برام تگ کنی که ببینم شرایطشون چطور بوده؟اصلا کسیکه dfiمشکل داشته باشه کیف ...

@زینبی_بابا‍ 

شمیم رو هر کاری میکنم پیدا نمیکنه خودش پیامتو ببینه انشاله جواب میده

سلام عزیزم مبارکه..اصلا نگران نباش توکلت بخدا باشه..منم عدد بتام پایینه انشاالله فردا هردوتامون میری ...

ممنون عزیزم ان شاالله هر دو دلمون شاد بشه به من گفتن یکشنبه برم ازمایش. توکل بر خدا که خودش چاره سازه. تو چند روزه انتقال دادی؟

ممنونم فداتشم لطف کردی،انشاله هرچی از خدا میخوای بهت بده

پونه جان خوبی عزیزم،،جانم سوالتو بپرس

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونش برم من الهی که صحیح و سلامت بغلشون میکنی الهی که به خیر میگذره این چند ماه. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدا نکنه عزیزم.آره گلم قبلش هر کار لازمه انجام بده اصلا کوتاهی نکن خدا هم کمکت میکنه.من مطمئنم به زودیه زود دلمون رو خوشحال میکنی

پونه جان خوبی عزیزم،،جانم سوالتو بپرس

سلام فداتشم خوبی؟خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه،من انتقال منفی داشتم الان دوتا جنین فریزشده دارم میگم بنظرت dfiاسپرم انجام بدیم و مراحل پانچکر مهمه رو از اول انجام بدیم یا همون جنین فریز شده رو انتقال بدم و هیسترو خراش و آزمایش ایمنی انعقادی و چسپ جنین استفاده کنم؟؟شما شرایطشون چطور بود میشه برام بگی،ببخشی طولانی شد

ای جان...مبارکت باشه عزیزم...الهی صحیح و سااالم بغلش بگیری ❤❤🤗🤗

مرسی قربونت برم ایشالله خیلی زود دوباره قسمت خودت بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی صحیح و سالم بغلش بگیری العی همیییییییشه ذوقش رو بزنی

مرسی عزیزم، ایشالله تو با خبر خوب بیای خیلی زود❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2810